Gå til innhold

Jarle TL

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    1 430
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    119

Jarle TL vant dagen sist 29. mars

Jarle TL hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 932 Excellent

Nylige profilbesøk

6 943 profilvisninger
  1. Uten å ha kjent på stanga, gjetter jeg at dette er det nærmeste du kommer Radian i dagens tilbud fra Scott. Er jeg inne på noe Olav? Har veldig lyst til å kjenne på en Session, men min Radian 905 forblir nok hos meg uansett. Session ser fryktelig lekker ut!
  2. Grattis! Dette varmer og inspirerer til snarlig tur!
  3. Takk for tipset! Hvor langt tau bruker du fra packraft til drivanker?
  4. Nydelig! Spørs om den flyter like bra som cdc-mygg, men det er vel bare å bruke High n Dry og strikk mellom kasta. Denne har jeg trua på! Når du spinner hår fra haremaske; klipper du bare av en bunt og spinner? Eller stacker du?
  5. Oi, det var nærme! Spøk til side, takk for erfaringer fra dine opplevelser med fiske fra packraft. Jeg regner med at jeg kommer til å opplever akkurat det samme. Men jeg gleder meg som en unge til første sjøsetting uansett!
  6. Nope. Forstår at det går fint, men det krever vindstille vær eller anker. For mitt bruk handler det mest om å kunne padle over til andre siden. Der vaker det alltid mye mer 😅
  7. Årets første tur etter SØ på lørdag. Indre Oslofjord. Noe kraftig vind fra sør, litt farget vann og skiftende skydekke. 4 grader i vannet. Hadde ett napp med følgefisk uten å få mer kontakt med den. Mye kjemping mot motvind i sydvendte bukter. En fisk på 7hg i håven. Den tok en Vaskebjørn på ganske grunt vann. Skikkelig flott kondisjon og en skikkelig fighter. 20240323_173222_1.mp4
  8. Ser helt rett ut. Medium med gumminett er tingen 🙂 PS. Du kan få tak i den håven med litt freshe farger også, men de koster litt mer. Helt unødvendig selvsagt..
  9. Fy flate, så nydelige ørreter! Gratulerer med tidlig start og svært habil fanging! Veldig kult at du deler hvilke fluer som fungerte på forholdene. Det gir inspirasjon!
  10. Hvis den skal brukes til både SØ og i marka ville jeg gått for en medium med kort håndtak. Den er stor nok til de fleste situasjoner. https://flyfisheurope.com/mclean/mclean weigh landing nets/short handle weight nets/product/MA-111 Jeg bruker small i marka pga at den er mindre og lettere å ta med. Medium til alt annet. Gumminett er gull. Kroken fester seg ikke, den er skånsom for fisken ved c&r, og den lukter ikke. Skyll håven og inne i vekten etter bruk i saltvann. Tørk godt før du dytter inn vekten.
  11. Takk for en bra helg folkens! Veldig inspirerende å befinne seg i en boble helgen gjennom, omgitt av folk som er like interesserte som en selv. Flotte foredrag av Erlend (euronymfing) og Svein (fluefiskets historie, samt fiske i USA). For en positiv stemning! Og takk til styret som organiserte dette. Gleder meg til neste år!
  12. Da ble det endelig et flytende fremkomstmiddel på meg igjen. Mange år siden jeg hadde bellyboat, og har savnet å komme meg ut på vannet noen ganger. Eller bare kunne forflytte meg til andre siden av vannet eller elva. Nå kan vulgataklekkingene bare komme!
  13. Knytt fasan ser fint ut og er lett å jobbe med. Derimot er holdbarheten ganske dårlig. Faux bucktail er vanskeligere å jobbe med, og svært glatt ved innbinding. Men det går ikke i stykker selv ikke i tennene fra en grov ørret. Jeg har i hvertfall gått helt over på Faux B
  14. Fantastisk teknikk! Det ska'n ha!
  15. Fikk du prøvd disse i elva Rune? Success? Driver å fikler litt med noen små spent spinners i str 19 for de kinkige situasjonene. Fra #17 og større går det i oppbundet hackle.
×
×
  • Opprett ny...