Jump to content

Lobben

Members
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral
 1. Dette spørsmålet er vanskelig:)
 2. Har prøvd noen varianter og jeg har landet på costa del mar i glass. Disse brillene kan knuses. Men holder seg ripe frie. Husk i glass viktig. Kommer også i forskjellige typer.
 3. Er det mulig og få en ørret når man har 2 barn under 3 år?
 4. Gratulerer med kanon fisk. Ps den derre jævla 5 kilosen sitter langt inne asså.:):) jeg skal få en sån jeg og en dag!
 5. Åy åy åy. Nam Namm Namm. Her set det ut som det er mange gode middager om dagen. Ovnsbakt sjø ørret med potet og rømme. Mmmmmmmmmm
 6. Lobben

  oslofjorden

  Grattis med fin tur Robban/Erik
 7. Denne tråden blir spennende og følge. Gratis med svære ørreter
 8. Lobben

  oslofjorden

  Og den har stått siden 1992 trur jeg det var.
 9. Lobben

  oslofjorden

  Så vitt jeg vet er den rekorden på 7,8 kg.
 10. Lobben

  oslofjorden

  Fy f.... Den magiske 6 kilos grensa. Den er ikke alle forunt og bikke!
 11. Lobben

  Nyheter 2013!?

  Det er helt klart en fordel og bruke riktig cap. Jeg får ikke fisk jeg vis jeg ikke bruker en cap fra urban angler new York. Det har ikke blitt tatt et fiske bilde av meg de siste ti åra uten cap'en min. Den betyr lykke. Eller noe sånt. Jeg er ikke overtroisk på noen måte. Det er bare realiteten. Får mere og større fisk med cap fra urban angler.
 12. Bra skrevet. Skulle ønske jeg hadde vært født litt tidligere så jeg kunne fått med meg det det supre sjø ørret fiske som var før i tiden. Har hørt så mye historier om hvordan det var før. Jeg fisker mye i indre Oslo fjord etter sjø ørret og møter innimellom på noen av de gammel hardbarka sjøørret fiskerne i støvle vadere eller neopren bukser. historier om snitt på Litt under 3kg. Og att da var det ikke en enest fisker og se. Tank når jeg blir gammel. Da skal jeg møte opp på fiske plassene og holde kurs for gutta. Om hva som er lurt og hva som ikke er lurt, og fortelle om store slem som dro mitt fjords og bare røyk snøre.
 13. Flåtte bilder. Koselig og se. Er det noen som har fått sill enda?
×
×
 • Create New...