Jump to content

vegardh

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vegardh

 1. I skumringen, svart streamer, og fikk også masse på en stor svart flytende bomber-variant.
 2. Bare et tips, dette er veldig moro akkurat nå, i langgrunne områder i Orkdalsfjorden f.eks. De tar i overflata så det spruter...
 3. Flere trønderske turrapporter på samme blogg,
 4. Dårlig tur med fine døgnfluer:)
 5. Liten smølarapport fra meg:
 6. Det er synd disse skapningene ikke står høyere på ørretmenyen i Nidelva, for da hadde det vært artigere for oss utålmodige. Det er en del av de.
 7. vegardh

  Forra.

 8. vegardh

  Nea

  Jeg var der i dag en tur. 13 grader i vannet, fin vannstand, svært få, sporadiske vak. Ingen fangst. Etter totalt tre turer til Nea misliker jeg sterkt den forvokste karpedammen i en kornåker, omkranset av skyttistein. Men lykke til. :-) (Uttaler meg her om de nedre delene, eneste strekkene jeg har vært.)
 9. Takk herfra også Ola, mye i strøket på besøk.
 10. Fjæremsfossen er på TOFA sitt kort ja, jeg spurte dem i går. Det skyldtes bare at kartdingsen på inatur ikke støtter flere adskilte områder, det kommer mer presis info på akkurat det der. Det er i praksis dobbel pris da, for de som liker å sulle rundt på ulike steder, men på kjøpet mulighet for å prøve vannene i Klæbu.
 11. Dumt. Ser ikke ut som grunneierlaget selger sesongkort.
 12. Ang. fredning: På en skala fra 1 til 10, hvor 1 er å kjøre på gult og 10 er folkemord, hvor ille er det å ta seg en søndagstur etter SØ, med mothaksløse fluer og slippe ut eventuell fangst, under fredningen? :-)
 13. Ser ut som det blir samme fredning i år som i fjor ja:
 14. Gjenoppliver en gammel tråd. Er det noen som får noe sjøørret? Etter to turer på Byneset og to i Hommelvik i det siste, er status 1 på 100g...
 15. Øyvind: jeg syns hølen under Fjæremsfossen er en fin begynnerplass. Alltid ganske mye vak, om en mye småfisk. Det er fine steder å kaste rundt hele. Det er også ofte mye insekter der, all slags typer. I juli i år var jeg der på dagtid en gang under en virkelig fin døgnflueklekking, og det kokte av vak, men de beit ikke på samme hva jeg prøvde. Interessant leksjon i kresen fisk.
 16. Jeg var nederst i Nea hele dagen i går: veldig lite vann i elva, elendig fiske, svært få vak. Vi var 2 og vi fikk totalt 1 ørret. Det var på streamer, mens det blåste tidlig på dagen. Lignende elendighet om kvelden for 3 dager siden.
 17. Enormt mye vann i Løkaunet i går kveld. Kjentes iskaldt ut, ingen vak å se.
×
×
 • Create New...