Gå til innhold

stikka

Members
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av stikka

  1. Jeg har også en stangtype med innebygget baksleng. Eller bakslengen dukker opp innimellom.. Hvordan løser dere den problematikken? Da kan det jo være fristende å snike seg litt ut i vannet for å ha et sted å gjøre av bakslengen liksom. Fint med tilbakemeldinger her, da jeg prøver å forstå hvordan andre tenker
  2. Fint det. Med nikkers mente jeg egentlig som disse gutta som står langs kalkelvene i England. Møtte første gang en gjeng i begynnelsen av 80 tallet utenfor Stratford. Alle med nikkers og dressjakke i fine farger. Og fluestang i bambus. Lang natt på puben om kvelden. Var da jeg fikk sansen for fluefiske. Men etterhvert har de også begynt med vadere. Så de sliter de også.
  3. Sorry. Reagerer ikke sterkt. Vader hvis jeg må. Og som jeg skriver, synes der er bra. Kommer an på situasjonen. Ligger selv i lyngen ved vann eller langs elv og jager på fisk. Og det er vel det alt handler om. Men i sjøen føler jeg at jeg må imellom. Sånn er det bare.
  4. Opps. Tror jeg kaster vaderene mine så jeg ikke blir fristet en annen gang.. Nikkers, er det ok?
  5. Selvfølgelig skal man avfiske området først. Men hvis man skal langt ut på et vak eller som i sjøen, ut på dypet så må man vade langt ut. Særlig siden jeg ikke kaster 40-50 meter. Som de fleste andre her.. Prøvde bare å fokusere på følelsen. Ingen plasker vel uti vannet som det første man gjør når fiske skal starte. Trodde egentlig at meningen med vadere var at man skulle vade liksom.
  6. Jeg er enig med deg. Man får en helt annen følelse av aktivt fiske med vadere på, og gjerne med vann til livet. Samme om du står i elv, innsjø eller i saltvann. Og selfølgelig får man store forhåpninger når man står ute i vannet, nesten sammen med fisken. Jeg har sittet alt for mange timer (år) av livet mitt på en stein/sekk og glant på en dupp med mark eller flue. Sløvt og passivt med cig og dram. Men etter at jeg startet med aktivt fluefiske og helst utvadet har livet fått en annen mening.
  7. Sjekk denne. får alltid kjeft av kona når jeg spiller Zappa, men digger dette likevel..
  8. Så den på linken her, men føler meg litt usikker i og med at det er så mye naturlige materialer. håper noen har en mer syntetisk.. http://fluefiskern.no/fluer.html
  9. Pleier å bruke cdc reker i ulike farger samt juletre, sølv og gull. Men uten hell hittil i høst. Ser at mange skryter av stor fangst med glassreken.. Har forsøkt å google denne, men uten å finne noen god beskrivelse. Kan noen hjelpe med en god beskrivelse på glassreken?
  10. stikka

    Facebook

    Fine tilbakemeldinger. Håper jeg også kan bidra ved noen anledninger.
  11. stikka

    Facebook

    Bra Kim. Det er det som er bra.. Selv om det virker litt farlig å lage et innlegg liksom. Av redsel for alvorlige kritikker.
  12. stikka

    Facebook

    Håper ikke folk er på vei vekk fra ffs. Fantastisk hyggelig å sitte og lese nyttige innlegg. Har selv fisket noen ganger men det er alltid gøy å lese andres kommentarer. Er alene hjemme en uke og slal bruke masse tid langs kysten her jeg bor og håper å kunne rapportere litt fangst. Håper fortsatt på masse gode kommentarer på ffs med seriøse og useriøse kommentarer. Det er nettopp dett som er denne siden.
  13. stikka

    Kastehjelp

    Så virker det som at du er godt ivaretatt.. lykke til,,
  14. Fint, men det jeg er redd for er hva som har skjedd med utstyret før det kom i butikken. Har det ligget på lager lenge liksom..
  15. Var dette et dustete innlegg eller er det ingen som gidder å svare meg på grunn av at jeg er ny??
  16. stikka

    Kastehjelp

    Sikkert bare noe du gjør som blir feil. Kan hende at du blir spesielt ivrig når du skal kaste langt. Få noen til å se på deg eller ta opp på video. Har en kompis i Trondheim som er gammel på laksefiske. Kan høre med ham om han kan se på deg. Trolig løser det seg hvis du får noen instruksjoner på hva du gjør. Ringer han på mandag og gir deg beskjed. Tror ikke du trenger kurs.
  17. Mulig jeg er for sen her, men benytt 60 grader hvitvask. Ikke at dette har noe med fluefiske å gjøre men nyttig nok..
  18. Er ny på forumet men gammel ved fiskevann. Synes det er riktig hyggelig å lese de innleggene som er på denne siden. Min sak: Man opplever innimellom dårlig kvalitet på produkter man handler. Var innom en av de virkelig store kjedene og handlet noen ferdige taperte fortommer før jeg skulle på en lengere fisketur for et par uker siden. Det var fint, fikk det jeg skulle ha til god pris, men da jeg begynte å fiske oppdaget jeg at fortommene var veldig sprø og røk for et godt ord. Mistet fisk og fluer og var ganske rask til å kassere disse (legge i sekken) og fant frem en halvgammel Rio fortom fra fluevesten og livet var greit igjen. Sendte mail til firmaet da jeg kom hjem igjen og bad om utvidet kvalitetsikring. men har selvfølgelig ikke hørt noe. Spørsmål til dette forumet.. Skal man ikke kunne kreve at butikkene leverer nye og riktig oppbevarte produkter? Skal man kunne henge ut de butikkene som ikke bryr seg om dette? Jeg vet ikke riktig hva som er riktig her. Min erfaring for denne kjeden er ihvertfall etter dette at de selger gammel dritt.
×
×
  • Opprett ny...