Gå til innhold

HelgeA

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. FLYRITE er kjempebra, men det er jo ikke lenger mulig å kjøpe den i Norge. Ihvertfall ikke den med 87%deet og det er kun den som har hjulpet meg mot knotten. Kjøpte ei myggjakke på Grønberg Sport for noen år siden, den fungerer faktisk mot knotten, problemet kommer først når jeg skal ha en kaffeskvett for da må jeg åpne litt på glidelåsen.. Dersom noen har tips om hvor FLYRITE insect repellent selges så mottar jeg slike tips med glede....
  2. ;D Har du bare to ferieuker Oddbjørn?? Må få deg ett annet yrke!!
  3. ;D Det blir OTRA og TOPDALSELVA for meg denne sesongen, med en avsluttningstur til SULDALSLÅGEN siste uka av september. Gleder meg til 1.juni - nå er det jo bare 276 timer og 30 minutter til det hele starter!!
  4. Laksen går til Rennebu, den stopper ved STOIN. Vet ikke noe om eventuelle priser på ørretfiske ovenfor Stoin.
  5. Jobbing er utrolig oppskrytt!!!! Slutta med det for mange år siden, nå er det bare Ffs og praktisk fiske som gjelder. Herregud som jeg gleder meg til laksesesongen, heldigvis er det under en måned til sesongen starter ;D
  6. HelgeA

    Hvor handler du?

    Grønberg Sport i Kristiansand er virkelig flott, topp service og miljø. Tror jeg tar meg en tur dit i dag. Husk at de også har nettbutikk!!! Stein skaffer alt du trenger i løpet av et par dager ;D
  7. HelgeA

    Hvor handler du?

    Jeg handler 99 - 100% i min lokale forretning, Grønberg Sport i Kristiansand. Dersom han ikke har det jeg er ute etter, skaffer han det i løpet av et par dager. Stein skuffer aldri kundene sine.
  8. ;) Vil bare minne forumsmedlemmene om at Guidelinecupen på Gillsvannet er førstkommende helg. KJFF ønsker deltakere og eventuelle tilskuere velkommen til en forhåpentligvis trivelig helg i sørlandets hovedstad. ;D
  9. :D Endelig er det isfritt på den delen av Gillsvannet hvor Guideline cupen skal arrangeres 24 og 25 april. Det så lenge stygt ut, men i løpet av helgen slapp isen endelig taket og imorgen er det dugnad for å ordne alt til cupen neste helg. Håper mange kastere kommer til Kristiansand for å delta i cupen.
  10. 18' bryggespey skal vel bare være øvelse under NM i Oslo og ikke i Guidelinecupen.
  11. ;) Joda vi er nok enige Oddbjørn, det bør være samme regelverk/øvelser i Guidelinecupen og NM som i VM. Uansett regler så skal vi gjøre vårt ytterste for at det blir ett godt arrangement i Kristiansand 24. og 25. april !!!
  12. ;) Sorry Oddbjørn, selvfølgelig kan det arrangeres slik du sier. Det tar bare så uendelig mye lenger tid, spesielt dersom det i tillegg kommer mange deltakere, men ingenting er umulig - det umulige tar bare lenger tid. Håper du har rett med hensyn til isen, men det ser skummelt ut!!
  13. Alt er selvfølgelig mulig. Å flytte tohånds konkurransen til den bukta du mener vil jo bare kreve noen flere medhjelpere til dømming. Kanskje du stiller frivillig??? I år blir det muligens ikke noe problem, isen ligger fortsatt tjukk over hele Gillsvannet!! Isen ble målt til ca 40 cm i påsken, selv om isen er råtten så tar det en stund før den er borte, spesielt i den bukta du nevner.
  14. Hei Oddbjørn! Hvor mener du at vi i Kristiansand enkelt kan arrangere Guidelinecupen med VMreglene? Gillsvannet er da utelukket og vi må eventuelt finne en ny plass til arrangementet, HVOR?????
  15. ;D Ja iår er det lørdag 24 og søndag 25 april som gjelder. Guidelinecupen gjelder også som uttakskonkurranser for VM på Fagernes i august. I og med at Norges tropp skal tas ut etter NM i Oslo blir det bare 2 konklurranser for de som vil kvalifisere seg for VMlaget. Vi (KJFF) håper på ny deltakerrekord for Guidelinecupen på Gillsvannet. Ønsker alle velkommen til en forhåpentligvis flott helg!!!
×
×
  • Opprett ny...