Gå til innhold

Vision

Members
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Vision

  1. Da skal det hele være i orden..
  2. Noen som kan hjelpe meg her? Sporadisk klekking i et lite skogstjern i Rogaland, tidlig i dag morges.
  3. Hmm.. kan ikke si jeg misunner dere snøen!
  4. Grattis! Begynner for alvor å klikke inn med rapporter nå. Bra å se at aktiviteten stiger, for noen av oss ihvertfall.. Legger ved et lite stemningsbildet.
  5. Hadde meg en tur i kveld i mitt "hemmelige" skogsvann i kveld mellom 1730 og 2030. Og endelig fast fisk! Utrolig deilig og starte så bra på sesongen. Fikk 2 stk på rundt halvkiloen, tror jeg. Legger ved bilde av den største.
  6. Grattis med flott fangst. Det vannet såg meget idyllisk og innbydende ut, det må jeg si. Heldigvis så har ikke jeg behov for å misunne deg, da isen forsvant for godt over en uke siden på midt favorittjern. Har da enda til gode å knipse den første, men håper det blir i morgen kveld. Værmeldingen sier 10+, stille og sol. Gleder meg!
  7. Vision

    Har alle svart?

    Jeg har også svart!
  8. leifmorten, JA! JA! Like greit, for da har de meldt fint vær, og da det ikke er vær til fiske i dag, så kan du sitte der med fotballen din i armkroken. :mrgreen:
  9. Tenkte meg ut til helgen for å sjekke forholda i favorittjernet mitt, og mest sannsynlig uten is. Skal ha fri frå jobb fredag, og forhåpentligvis så blir det en dag med fint vær og hvis alt klaffer en ørret på kroken. Hadde vært deilig for armen min det. Jostein Berg, Syns oppriktig synd på deg, det må jeg si. Sikkert flott med snø for den som elsker ski og alskens vintersport, men det er ikke noe tema for "oss" når det har bikka april. Uansett hvor i landet du bor. Får ikke håpe du har mista helt troen på at snøen forsvinner før st.hans? Da må du ta deg en tur sørover i så tilfelle..
  10. Er litt rart at vi på Vestlandet fremdeles sitter inne og fyrer pga kulde, når det til vanlig pleier å være åpent vann i midten av januar. Prøver å bite i meg skuffelsen over å ikke kunne gå ut med stanga i MIDTEN AV MARS! Men masse lykke til!!
  11. Vi ødelegger aldri moroa, vi bare lager moro. Når det er sagt så kunne jeg godt tenke meg en tur til Trysil hvis det er der gjengen havner. Og hvis jeg reiser til Trysil, Leif Morten, så tror jeg du vil sitte på? Men jeg stemmer for Hemsil jeg og, men skal ikke være vanskelig, tror jeg da! Har så mye å lære, og da føler jeg at den beste måten å gjøre det på er definitivt en samling med folk fra nettopp dette forumet.
  12. Vision

    Last post!

    Hehe, tar det pr telefon tror jeg. Overså noe i profilen.. :oops:
  13. Vision

    Last post!

    Jepp, det har nok det. Fant ut av feilen!
  14. Vision

    Last post!

    Ikke noe feil med datoen.. #-o
  15. Vision

    Last post!

    Har lagt merke til noe på forumsidene som jeg syns er litt rart. I alle inlegg som blir skrevet, hvor som helst i forumet og av hvem som helst, så blir inlegga registrert med datoen 18.01.04 på min maskin. Og så vidt meg bekjent så er vi da vitterlig i 2006. :? Er det andre som har lagt merke til dette? Eller er det bare jeg som har det sånn? :roll:
  16. Takker! Merbau er jeg veldig kjent med, har nok av det på jobb. Men er ikke det vanskelig å forme? Det er jo relativt hardt treslag. Du har ikke et bildet av eksemplaret? På forhånd takk!
  17. ArveS, Interressant! Kan jeg spørre hva slags materiale du brukte, og eventull prosess/fremgangsmåte? Er møbelsnekker av yrke, så det hadde vært en artig "liten" utfordring.
  18. Vision

    bruke "siter"

    leifmorten, ny test
  19. Hehe.. ja her var det uenigheter. Som sagt så har jeg ikke peiling på håver, men har fått nok av info til å ta en vurdering på hva jeg skal kjøpe, tror jeg da.. Må nok si meg enig i at trehåv er nok det mest estetiske, og hvis jeg får tak i en så kjøper jeg nok det. Eller kanskje jeg skal lage meg en? Hmm.. det var noe å tenke på. Men det har jeg alltid lurt på, hva slags "kroksystem" henger bak på ryggen som gjør det lett å ta den ned og henge den på plass igjen? Noe som følger med håven?
  20. Skal investere i en håv til sesongens fiske. Noen som har anbefalinger fra noen eksemplarer :?: Har ikke hatt håv med på mine tidligere fisketurer, så jeg har ikke peiling..
  21. Vision

    Immitasjonsfiske!

    Har mange ganger tenkt å sette meg inn i entomologien og dens forunderlige verden. Men lesing og studering uten noen form for sammenligning av det reelle insektet (størrelse feks) syns jeg da blir svært komplisert. Får fornemmelser tilbake til ungdomsskulen, da pugging var et hovedtema. :? Men selvsagt, litt fluebinding hadde sikkert ikke bremset interressen for insektet. Jeg har en tendens til å blokkere ut alt som heter fluefiske midt på vinteren, og det er helt ubevisst. Men jeg har en mistanke om at hvis jeg hadde lært meg binding, så hadde interressen vedvart hele sesongen, og muligens kunnskapen økt. Kanskje det er der det ligger?? :roll: En artikkel hadde vært fint, på forhånd takk..
×
×
  • Opprett ny...