Gå til innhold

Hauks

Members
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Hauks

  1. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Da sier vi 00:00 i natt ved øvre namsen, litt fart og spenning må vi jo ha
  2. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Da var utstyret kjøpt. Fikk Vision Extreme vadebukse med vadesko og Kinetic bellybåt levert på døra i går. Skoene jeg fikk med vaderne var størrelse 13 (!) så jeg tror jeg må få sendt de inn i ett litt mindre par Var ute en liten snartur for å plaske litt i bellyen, og den funket fint. 50m-stevne, er med lett
  3. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Nå holder jeg en finger på Simms Lightweight Stockingfoots og Kinetic Cobra Boat. Simmsen pga at jeg har fått inntrykk av at disse tåler mer enn Vision extreme (og at det er simms ) Kinetic Cobra boat for at den virker lettere, mer lettvint pga de store ventilene og at jeg får med svømmeføtter og pumpe. Må man ha vadesko til svømmeføttene?
  4. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Dette er jeg klar over, men hvilke praktiske forskjeller er det? Tenker på vekt, komfort, balanse osv
  5. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Etter litt lesing fant jeg ut man satt over vannet i begge bellyene Og begge hadde flere luftkammer (henholdsvis to og tre) Så da kommer tusenkronersspørsmålet; hvilke forskjeller er det mellom "potongen" og bellyen? Til nå har jeg satt meg på Simms-buksene og Kinetic Cobra-bellyboat
  6. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Takk for gode svar! Nå har jeg rotet litt rundt selv og funnet noen tilbud. Blandt annet Vision Extreme inkl vadesko til 1500,- hva er å anbefale av disse vaderne og Simms Lightweight Stockingfoots vaderne? Jeg er på utkikk etter slitesterke vadere som kan vare en god stund. Ellers lurer jeg på hva som er forskjellene mellom en bellyboat som og en belly/potong (er ikke helt sikker på hva det er) som . Fordeler/Ulemper osv. Ser helst å sitte litt over vannet.
  7. Hauks

    Kjøp av utstyr

    Som studenter flest er ikke penger noe av det jeg har mest av. Av den grunn ble forrige fiskesesong heftig redusert som følge av mangel på utstyr, deriblandt vadere og bellyboat (jeg sier ikke med dette at alle MÅ ha dette for å kunne utnytte en fiskesesong fullt ut, men de jeg fisker med bruker som regel begge delene, og derfor blir dette ganske nødvendig for meg). Jeg er selv en middelmådig aktiv fisker og trenger ikke det beste av det beste, men liker å ha utstyret i orden, fiskeutstyret that is. Nå har det gått en vinter, og jeg har skrapet sammen 7500,- Planen er å kjøpe utstyr for rundt 5000,- Så kommer spørsmålet; Hva anbefaler dere meg å kjøpe? Jeg skal ha bellyboat og vadere for til sammen rundt 5000,-
  8. Haha, eneste som mangler nå er en gærn japaneser som har fått tak i dette og lager seg en hel landsby for å komme seg inn i guinness :mrgreen:
  9. Jeg skjønner ikke at du føler deg kompetent til å si sånn. Hvordan kan du si hva folk ikke bør gjøre med "VILJE", som du med så store bokstaver skriver? Det er en god del av innlegget jeg har tenkt å kommentere, så jeg siterer hele greia:
  10. Hauks

    Myggmiddel

    Det eneste som fungerer mot knott er en veldig tett netting, som dekker hele overkroppen! Hadde noen uhell med knotten i fjor, og da hadde jeg bare netting over hodet. Det endte med at hendene, ryggen og rævva klødde noe forbannet mye de neste dagene. Til min lykke fant jeg en av disse "overkroppdekkende" nettingene i min lokale sportsbutikk litt senere og kjøpte det på flekken! Du får også bukser hvis du har tenkt å gå i shorts :? Anbefales!!
  11. Genial rapport! Synd at det ikke er store forholdene for gjeddefiske her jeg bor .png' alt=':lol:'>
  12. Åh, det er en Jaevla Myggis!!
  13. Det enkle er ofte det beste! Kanskje ikke det mest populære mottoet hos fluefiskere men
  14. Gleder meg noe forbanna mye til å få meg belly jeg!
  15. Fluefiske er ekstremsport!!! :twisted:
  16. Hadde det ikke vært for den forbanna dialekten hadde jeg gjort det
  17. Hauks

    Bellyboat

    Etter mye forargelse og banning over hvor mye trær det er rundt elvene her i Norge ser jeg på slaget som tapt, og nå på utkikk etter bellyboat. Noen anbefalinger? Noe jeg bør unngå? Noen som selger noe brukt? Har ikke tenkt å bruke så alt for mye, 1500 +/- noen hundrelapper.
  18. Hauks

    Pent bilde

    Takk for skryt! Blenderåpningen og plasseringen av fiskeren var bevisst Vil bare si at det faktisk er svart-hvitt med et lite snev av grønt, hvis dere ser det?
  19. Hauks

    Pent bilde

    Knipsa et bilde av kompisen min, Ola, som jeg ble veldig fornøyd med! Noen komentarer?
  20. Hauks

    Huff og huff!!!

    Haha, søkki ta! Må ha meg en sånn en, drar damer
  21. Synes det skulle vært et bilde av Monsen på det norske flagget jeg! I midten, med en sol rundt. Hehe .png' alt=':lol:'>
×
×
  • Opprett ny...