Gå til innhold

kols34

Members
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av kols34

  1. Å du (sorry admins) dæven steike, regner med han fikk hjelp med å få den opp ? :shock: Fisken kunne jo spist gutten ! :shock:
  2. Må da være en reklamasjons sak.
  3. Den var vertfall tam
  4. Det var akkurat det jeg var redd for. Men i et mini dv kamera eller dvd kamera så har men vel også begrensninger i at man hele tiden går tom for tape og eller dvd disker Men argumentene dine er nok hovedgrunnen for at jeg ikke har kjøpt HD kamera enda. Er også litt skeptisk i at et kamera med intern harddisk ikke tåler så mye bank som et der du putter i en tape eller dvd disk.
  5. Tenker på å invistere i nytt videokamera, og da er jeg blitt litt nyskjerrig på hvordan harddisk videokameraer er blitt. Noen som har erfaring med slike kamera, eller kan litt om det ? Tenker jeg ikke kommer til å handle for mer enn 10000 og da lurer jeg på om det er noe vits i å kjøpe hd kamera, eller om jeg må høyere opp i pris for at kvaliteten skal bli bra.
  6. Var ikke den fluen du fisket med der (ringduen) litt vel drøy ?
  7. Fjærmygg klekker, fisken ca 50 g
  8. Hehe.. Morro med polls ja! .png' alt=':lol:'> Hihi tenkte jeg det ikke
  9. Heisann Mads, takk for sist, hvordan går det med rygg og fiske ? Blitt mere SØ på deg ?
  10. kols34

    Stang med på fly

    Hmm må vel pakke i en stor koffert jeg da... har en tredelt 9,5'' stang som jeg skal ha med.
  11. kols34

    Stang med på fly

    Hva er nå reglene for å ta med seg fiskestang på fly ? Er det slik at man ikke får ta den med som handbagasje ?
  12. Min deltagelse utgår med høye kneløft siden det idag blåser liten til stiv kuling her ute på øyene ! Men fikk vertfall den store glede av å kaste på vak igår i et vann i nærheten, så da er vertfall litt av suget borte.
  13. Tenkte jeg skulle bli med, men regner ikke med at jeg får noe da heller
  14. Er det samme fisken mon tro ?
  15. kols34

    Har alle svart?

    Been there done that !
  16. kols34

    Sunnmøre

    Skal nok holde deg oppdatert ja Me snakkast vertfall når du komme heim igjen ;O)
  17. kols34

    Sunnmøre

    Eg kan opplysa om at Tuftevatnet var dekt med is på onsdag, men nå trur eg kanskje isen har gått etter at det har regna og blåst kuling dei siste to dagane.
  18. Ikke prøvd om natten nei, men kanskje jeg skal prøve det ja
  19. Hmm, skal vi banke opp Rune når han kommer hjem ?
  20. jeg vet jeg gjør noe galt, for sist jeg var ute så såg jeg en SØ som var oppe og jaktet, og det var innenfor rekkevidde, men han ville ikke ta fluen, men uansett så skal jeg prøve igjen og igjen. Fluene jeg bruker er jeg også veldig usikker på, prøvde med tobis etter den fisken jeg såg, men akk nei, så har jeg prøvd meg med mickey finn (eller hva den heter), svart og hvit Zonkers osv osv. Har som regel fisket et par timer før og etter flo, og har jo sett fisk, men får de ikke. Men er så grønn i dette gamet at det blir vanskelig, vanskelig også siden jeg ikke kjenner så mange som driver på med dette her i området som kan komme med gode råd osv. Men vet om et par stykker nå som kan bli med å fiske litt.
  21. Vil råde deg til å ta deg ein tur rundt i Sauda sentrum, og sjå kossen forholdene er rundt elva og bekkene som går ut der, Sauda bør være ein ok plass for å prøve seg det. men ta deg ein rekogniseringstur. Er ikke så kjent i Sauda at eg kan sei den plassen må du dra til, men vet at ryfylkefjordene og innover der skal være bra. Lykke til.
  22. Nå flytter jeg til Oslo !!! Har så vidt sett en SØ som jaktet i overflaten, thats it for me, her oppe på Zunnmære er det ikke slikt å få, vertfall ikke der jeg bor. :cry:
×
×
  • Opprett ny...