Gå til innhold

Ønskeliste til fluefiskefilmer


Hunderørret

Anbefalte innlegg

Gjest staffan@epost.no

Det greiene der er greit.....det er dog et problem alle de opptakene som vi har er ikke bare med 16:9 så for å få det til å henge må det meste gjøres på nytt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare at filmen er laget i Norge ( eller nord i Sverige) er et pluss for meg. Blir det for mye hyl, skrik, og hype, daler interessen min mange hakk. Liker at man faktisk våger å vise at man av og til gjør basice feil. Synes det er adskillig mer morsomt å se at gutta på film klarer å parkere flua i treet bak, enn når jeg selv gjør det.  God dialog er viktig, der scorer TF-filmene høyt hos meg, også filmene til Svein (Ørretjakt også , men det var et par kommentarer, blant annet en om "damer som kommer og går", som jeg stusset litt over, he he).

Nordisk natur, god dialog, ikke for selvhøytidelig, entomologi er megaviktig, og at man er "åpne" om fluevalg (sleng gjerne på fluebinding på "ekstra"). sponsing er helt OK (og ofte nødvendig), men gjør det smidig og åpent.

Morten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sikker på det har blitt klipt bort mye moro av nettopp slike ting som hekting i busker, kast som dæljer ned rett i hue på fisken osv fra samtlige fluefiskefilmer her på berget, og på en måte er det litt synd.

Vi vet alle gjør slike feil fra tid til annen, og i mine øyne ville slike scener bare gjort filmen bedre  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig så finner jeg like gode ting på nettet nå som jeg gjør på DVD. Med det resultat at jeg ikke har kjøpt en fluefiske DVD siden den siste med Mek Krieger i Patagonia. Og den kjøpte jeg kun for å ha et minne av en stor mann som jeg traff en kort stund. Det fine med snuttene på nettet er at de er akkurat passe lange  ;).

Jeg er litt enig med han som sammenlignet med pornofilmer  ;D.

Jeg har ikke sett to fortapte menn filmene, den siste ørretbomsen, filmene til kabbe og svein osv.

Hvis jeg SKULLE ønsket meg noe nå så måtte det blitt mer av Bård og Lars. Det er en uslåelig kombinasjon rent underholdningsmessig. Vi andre tar oss simpelthen ikke godt nok ut på "film" IMO. Det blir for traust.

Jeg har laget noen filmer selv oppigjennom årene. De siste har vi ikke engang giddet å introdusere i Norge. Ikke hadde de blitt godt likt heller. Men de selger som varmt hvetebrød i utlandet. Det er faktisk slik, dessverre hadde jeg nær sagt, at jo enklere formelen er desto flere filmer selger du. Spesielt i USA (men ikke i Norge).

Men problemet med USA nå er at det er en del etablerte "lokale" filmskapere som blir foretrukket. Som Beattie og AEG. Og det dukker opp flere hele tiden. En amerikaner kjøper heller en film om en amerikaner i NZ enn en film laget av NZ's fremste ekspert på fluefiske etter ørret.

Utstyrsbransjen burde gått sammen om å sponse Bård og Lars (og Lars) slik at de kunne laget en ny TV-serie. De gutta har faktisk betydd utrolig mye for bransjen i Norge.

Hvis jeg fikk frie tøyler og kunne lage akkurat hva jeg ville, så ville jeg laget en "På Tur" serie med Bård, lars Lenth og Lars Monsen. DET hadde blitt konge det!!  ;D:D

(Morten "hmm", jeg kjente jeg rødmet da du nevnte den setningen. Nok en gang...  :-[ :-[ :-[. Siste gangen noen andre får lov til å klippe filmer hvor jeg er med!!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...