Gå til innhold

Området rundt Alta????


Hockeysveisen2

Anbefalte innlegg

Du ligger i Alta med flotte vann og enda flottere elver rundt deg på alle kanter, eneste som kan begrense deg er tid og fremkomlighet/fremkomstmuligheter. Er du villig til å kjøre et par timer så har du mye å velge mellom, vil nevne; Ildskogen i Lakselv, med utallige vann nesten alle med store fisk, selve elva; Lakselv, der du har et helt villt fiske etter harr, stor harr, vil i den sammenheng nevne at jeg var lei av å få harr på halvkg der etterhvert, etter 25 stk over på en dag, du har Stabbursdalen, et naturresservat, med en elv stabburselva kjent for å ha noen av de største brune og flekkete individene her i landet, du har som nevnt her kautokeino, og karasjokk med fine elver og masse vann, ja, du kan ikke gjøre feil hvorhen du måtte dra på fisketur.

 

Vil også komme med en liten oppfordring, gi sjøørreten, sjørøya og laksen en sjanse også, det vil du ikke komme til å angre. Det er mye bra sjøfisk rund utløpet til elvene.

 

En annen ting jeg husker godt i samtaler med lokale finnmarkinger, er hvor liten de får tidligere kilosfisker man nevner til å virke, ikke nevn fisk under 2 :) men husk også at det kan gjentatte ganger bli nevnt fisk på 5-6 eller var det 7kg, som kanskje har vokst litt på de 3 årene siden personen fikk de opp. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
  • 6 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...