simen corneliussen Skrevet 16. desember 2013 Rapporter Del Skrevet 16. desember 2013 Hei! Har satt noen få brygg for ca et år siden. Jeg og to kompiser har faktisk kjøpt et ganske fett system men leilligheten vi skulle brygge i viste seg å ha en heftig muggsopp som ikke lar seg skremme ut med det første..går alt etter plan så er vi igang igjen iløpet av vinteren..fingre og tær krysset Hyggelig greie å drive med på vintern ja:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Kjærstad Skrevet 16. desember 2013 Rapporter Del Skrevet 16. desember 2013 Dersom du lagrer øl på Cornelius fat kan denne overgangen være grei. http://bryggeland.no/trapetz-adapter-til-co2-flaske.html Ved oppstart av gjæringsprosessen er det viktig å tilsette oksygen av god kvalitet for å unngå villgjær. Ikke for mye og ikke for lite. Flow-meter på regulator er nødvendig. Villgjær vil gi off-flavours i ølet. "Proffene" bobler inn oksygen i ca. 30 min. Oksygen booster vekst av riktig gjærstamme og gjør det lettere å repetere produksjonene med samme resultat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jak Skrevet 20. desember 2013 Rapporter Del Skrevet 20. desember 2013 Hei, Brygger jamnt og trutt, har alltid eit par sorter i boden. Ølbrygging er lett, kan du koka havregraut så kan du laga øl. Resultatet vert like bra som butikkøl. Enkelte sorter er meir utfordrande men ein god pale ale er lett å lage synes eg. Så enkelt er det: Dette er nett same måten dei store bryggeria lagar ølet sitt på :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 28. desember 2013 Forfatter Rapporter Del Skrevet 28. desember 2013 Nyter en hjemmebrygget wit. Den ble veldig god. Fasinerende at man kan brygge så godt øl hjemme. Helt på høyde med det beste i fra utlandet som Lars ville sagt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 31. desember 2013 Forfatter Rapporter Del Skrevet 31. desember 2013 I kveld skal det smakes på en wit og en ipa. Må innrømme jeg har tjuvsmakt litt på en flaske wit. Og den ble himmelsk god. Så gøy. Trenger nok litt lengre lagring men god allerede. Utrolig morro dette her faktisk. Det er jo et levende produkt du må stelle så godt du kan for å få godt øl tilbake. Fasinerende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 2. januar 2014 Forfatter Rapporter Del Skrevet 2. januar 2014 Noen som har lyst å dele oppskrifter ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg