Jump to content

Trøbbel med Streamstix Troutseeker 57


roger
 Share

Recommended Posts

Kjøpte meg et sett for ca 3 uker siden, deriblant en Streamstix Troutseeker 57.

Snella fungerte bra de første to ukene men så ble det dritt.

Når jeg drar ut snøre så hakker og låser bremsen seg. Justeringen på bremsen fungerer, innsveiving fungerer. Er bare at det til tider låser seg og hakker veldig. Er også veldig mer utpreget "rapple-lyd" når jeg drar ut snøre.

Dro tilbake til butikken med snella, fikk ny uten noe problem.  

/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" />

På andre turen med den nye snella kom samme problem!

Samme problem på 2 sneller på maks 3 uker.

Hva kan dette være? Produksjonsfeil, dårlige sneller, eller har jeg bare hatt skikkelig uflaks?    

/emoticons/angry@2x.png 2x" width="15" height="15" />

Link to comment
Share on other sites

Har også opplevd samme tingen, og på en av snellene var det den mutteren som holder lageret på plass som ikke var skrudd fast på fabrikken, det var enkelt å skru fast selv selvsagt...

En annen av mine sneller i samme serien har mer ujevn hakking/disfunksjon...i rykk og napp, vet ikke helt hva som er galt fatt inni der...

Stig

Link to comment
Share on other sites

Guest fredricoo

hvilket lager er det du mener da, det inne i snella (som man snur sveiveretning med) eller i bremsen?

På min var det "lageret" i bremsen. Begynte med at den sto på full brems uansett hvordan selve justeringen på snella var.

Klarte å kjøre fisk på det, men litt små skummelt

/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...