Gå til innhold

Hengekøye telt - genialt (når det blir ferdig utviklet)


Espen Tversland

Anbefalte innlegg

Jeg er stor hengekøye fan, og har mange turer rundt om kun i hengekøye. Har den alltid med med på tur, om ikke annet for å ta en liten hvil eller sitte og dingle litt. Vil absolutt anbefale disse da er er lette, gode og solide http://ticketothemoon.com/ Et tak over er lett å ordne med en duk og litt tau. Myggnettløsningen deres er også fin, men veier litt. Anbefaler også stolen de lager.

Standardmodellen veier 500g

Kjetil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://hennessyhammock.com/catalog/#hammock <-- Denne er også genial. Har noen netter i en slik, og synes den er helt knall. Sover bedre i en slik enn i telt. Trenger ikke liggeunderlag til flere tusen, rask å henge opp, og man er ikke avhengig av å finne ett flatt sted å slå opp telt. På denne så ligger man litt på skrå, slik at bunnen flater seg ut. Utrolig luftig på varme dager også, da man kan justere taket slik at det blir veldig god gjennomstrømming av luft.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min erfaring er at hengekøye fort kan bli kaldt på ryggen, så et liggeunderlag oppi må til. Sommerstid i sørnorge er kanskje et unntak, men det skal ikke så mye vind til før det kan bli litt kjølig.

Ser at Hennesy sine veier nesten det doble av Ticket to the Moon. Hyperlite modellen veier 765g mot min på 500.

Kjetil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...