Gå til innhold

Storspole snelle


eriken

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...

Denne koster ca. 2500 og veier 78 gram. http://nfisk.no/Nettbutikk/tabid/113/List/1/CategoryID/389/Category2ID/442/Level/2/ProductID/7475/Default.aspx

Ula Purist veier 82 gram og koster 6 - 700 mer http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Waterworks-Lamson/Waterworks-ULA-Purist/Waterworks-ULA-Purist-2-Klasse--4-5-135461-p0000066833.aspx

Begge to, synes jeg, er alt for lette for mine stenger (Scott G2, Scott M, Loop Cross S1 og Winston B3X). Har en Ula Force av den gamle modellen som veier noe mer enn Purist, men den har jeg lagt bly i for å kunne balansere stanga bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta godt vare paa den! Rens under trinsene etter hver bruk. Skulle du vaere uheldig aa faa merker i dem saa kan de lett byttes ut. Min gamle Trad. 2'er fra tidlig 90-tall ble som ny med nye "dekk."  ;)

Under fiske, hvis du faar skitt under trinsene loesne dem med en gang og skyll snella i elva. Jeg bare rister den opp og ned etter aa ha loesnet skruen et par runder.

Husk at denne snella ikke har brems. Still den saa spolen ikke loeper over naar du drar ut snoere - ikke hardere. Sett mange stramme den altfor hardt i tro om at det er en brems. 

Har en Trad. 1'er som aldri har hatt snoere paa seg.  :-*

Blant alle snellene jeg har saa er det de som er laget av Danielsson jeg har et stoerst foelelsesmessig forhold til, og spesielt Trad/Original. Saa jeg synes det er lett aa gi dem den lille ekstra oppmerksomheten de trenger.  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...