Gå til innhold

Ny fluefiskefilmer på vei!


Rune Stokkebekk

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

For de som er sugne på fersk fiskeaction så nærmer deg seg nyheter.

 

1) Aktiv-Fritid kommer med filmen "vått & tørt" som er en ørretfiskefilm m/Bjørnar Skjevdal. Jeg snakket med Bjørnar i forrige uke og han kunne opplyse at filmen kommer sannsynligvis ut rundt nyttår.

 

2) Det nyopprettede Danicafilm kommer med filmen Ørretjakt som handler om 3 fiskesyke menn som drar på tur. En teaser kan sees her: http://www.danicafilm.com/ Flemming og Tore som er med her medvirker i filmen.

 

Jeg kommer tilbake med film omtaler og konkurranser m/filmene som premie så fort de er klare.

 

Spennende!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AndreBrun

Hei. Skal bli moro å se Ørretjakt- filmen! Jeg har sett fram til den i lang tid.

Gutter og jenter, her får dere se Morten Minde, Tore og Flemming fiske både i Vindelelven i Sverige og i Norge, så dette blir severdig! Støtt opp om norsk film - løp og kjøp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble det nevnt at det er noen unge og ekstremt kjekke fluefiskere med i filmen....? :mrgreen:

 

Vi kommer til å ha et "release-party" om en uke eller to. Kommer tilbake med dato!! Håper mange fra Fluefiskesiden stiller..

 

Tror denne filmen vil skille seg litt ut fra det som er laget før - på flere måter. Det er en dokumentar der dere blir kjent med tre fluefiskere (Morten, Tore og meg), og blir med dem på fiske i Norge og Sverige før de sammen reiser på tur til Vindelfjellene. Det blir fisket i små bekker og i større elver, det blir fisket fra flytering og ekstremt nære land. Dere vil se "dapping" på kilosfisk 10cm fra land etc etc. Filmen er laget av en dyktig fotograf, så dere vil i tillegg til fiskepornoen se massevis av vakre natur- og stemningsbilder.

Ekstramaterialet er på ca. 30 min med fluebinding, entomologi og en ("hemmelig") knute jeg og Morten har brukt de siste 10 årene ;) .

 

Jeg har til og med tillatt fotografen å vise klipp der jeg driter meg ut, skremmer fisk med dårlige kast, og sliter mentalt. Kan jo ikke la noen tro jeg er perfekt heller...!??! laugh.png' alt=':lol:'>

 

Man blir ikke rik av å lage fluefiskefilmer fra Norge, og som André Brun sier; det er derfor viktig at man setter pris på at noen gidder å lage disse filmene, så løp og kjøp! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...