Gå til innhold

Fikk Dere Noe Fint Til Jul?


Dan Steffen

Anbefalte innlegg

Fikk nok ikke skurtresker jeg, men mye annet fint. Bl.a ting ungene har laget på skolen, et par gavekort på G-sport og ikke minst innvilget fri i heimen til en finnmarkstur til sommeren.

Hva du enn gjør Brumund, ikke reis dit !

Det er kjempelangt hjemmefra og fullt av insekter som stikker . . . Noen ganger om sommeren så blir det ikke mørkt om natta heller, og da er det umulig å få sove.

Ikke si at du ikke ble advart, ihvertfall ;-)

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trodde du slo ihjel all myggen oppi der i fjor jeg Lars?

Joda, men nye horder blir smuglet inn fra sverige hver høst, akkurat som ulven.

Særdeles ugjestmild del av landet spør du meg, og det verste av alt: Du har ingen garanti for mobilnettverk/dekning inne på vidda ! Ikke særlig gøy når man plutselig får lyst til å sjekke siste innlegg på ffs, eller legge ut ny status på fb !

Endret av -Lars-
  • Lik 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først og fremst må jeg si, at etter å ha lest så mye om/av denne -Lars-, så er jeg noget skuffet. At et slikt idol ikke tar seg bryet med å sørge for ettervern i dette området, som ved å foreksempel sette opp et avdeka...addek...advok...greit antall myggsnarer før han dro himatt? Vel jeg har nesten ikke ord. Nesten ikke.
Nok om det.
Over til gaver: Heller ikke i år fikk jeg noe fluefiskerelatert. Skjønt å hevde at jeg aldri har fått slikt, vel det blir muligens noe feil. Men etter at familien fant ut at godt utvalg i varme underklær, romslige lommelerker og altfor god sovepose bare gjorde at turene mine stadig ble noen dager lengre enn planlagt, så har de muligens hatt en sånn derre intervensjon eller noe sånt. Som jeg sikkert skulle deltatt på, hadde det ikke vært for at jeg var på fisketur akkurat da.
Forøvrig skjønner jeg ikke vitsen med det å handle ting til seg sjæl, pakke det inn, og så legge det under treet. 
Hørt om Januarsalg?


 

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...