Jump to content

Hvor får man kjøpt fluebindemateriale til Klassiske laksefluer?


Recommended Posts

I tillegg til de norske butikkene, enten fysiske butikker eller internet, så har jeg kjøpt noen fine fjær av karen bak denne siden:

Nå binder jeg mest fluer til ørret og sjøørret, men kan tenke meg at han har litt av hvert til laksefluer også. Jeg har vært meget fornøyd med kvaliteten.

Link to post
Share on other sites

Ta in prat med Steve på cookshill, han har masse gode saker, og han har alltid ein del som ikkje er lista på sida si. 

Sjekk og

 (bra svane) og   

Link to post
Share on other sites

Enig med Eide; snakker du med Steve så har han bra kunnskaper. Ikke la deg skremme av den litt loslitte nettbutikken. 

Det samme er det med 

- flinke folk som svarer ordentlig på mail. Null hipsterfaktor, nettside med et design som minner om en god gammel stensil - for de som vet hva er stensil er.

Edited by Pål Hedenstad
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
På ‎09‎.‎11‎.‎2017 den 8.57, Jan Ingvar skrev:

OT, men hvordan er CDC'en fra Cookshill @Pål Hedenstad eller @Jarle TL, hvis dere har kjøpt herfra? (Lengde/fargekvalitet i posene hans?)

Standard lengde 4-5 cm, ikke sortert. De fargede er fine om du skal lage kropp av cdc (tynn stamme), men de er ikke jevne i tuppene. "Wild Mallard" er heller ikke sortert, men har mange fjær med jevne spisser - også her er midtstammen tynn. Fargekvaliteten er fin - oliven er veldig anvendelig på døgnfluekropper. I forhold til pris synes jeg dette er ok kvalitet. Men jeg hadde ikke klart meg med bare den kvaliteten Cookshill leverer. Må ha noen lengre fjær til enkelte fluer og flere farger.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...