Gå til innhold
bushman

Leter etter en spesifikk video

Anbefalte innlegg

Hei,

snø i Oslo område er nesten smeltet og det er på tide å komme seg ut og øve litt, sant? :-) siste år så fant jeg en grei video hvor det var forklart noe vår tips til å øve på vannkast. Karen satt på en fjell ved vann og viste vannkast og gradvis lagt til flere tips til å kaste lengre. Jeg har selvfølgelig glemt å lagre den til bookmarks. Jeg mener det er det samme kar som viser fram som den her men klarer ikke finne fram igjen. Noen kanskje vet?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vannkast er gøy, ikke vanskelig og helt nødvendig. Fokus på å løfte linen opp og kast inn mot deg (start lavt med stangtoppen, tidlig/lav kontakt å få linen opp av vannet tidlig) og før tuppen på en linje oppover eller rett bakover. Ned-opp bevegelsen er hovedgreia folk sliter med å bli kvitt, dvs: Etablerer kontakt for høyt fører stangtoppen ned og opp i innkastet. Resultatet er åpenbukt og lav hastighet.
Kast med skikkelig fortom og øv på ankring og presisjon med innkastet. Innkastet er alt. I skauen så er det små marginer når du ikke kan vade og man må beherske å ankre foran seg på vannet slik at bare bukta kommer på siden av deg.

Gleder meg til mai :-)
 

from on .

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×