Gå til innhold

Scott's nye G2


Anbefalte innlegg

  • Svar 60
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Sitter her med ei skulder som har tannværk på femte dagen, og burde vel egentlig gått både sur og lei fordi det legger en demper på fiskelysta, men trua på at det går over snart og trøsta et slikt nettsted som detta gir gjør det lettere å vente ut sånne små hick-upps! :)

Stuebordet er fullt av stangbutter med sneller, og fiskefilmer som mest hører vinter'n til surrer rett i bakgrunnen for skjærmen til lap-toppen som ligger i fanget........den fastlegen jeg kansje egentlig burde hatt "røyk" foresten akkurat en fisk, og jeg tok meg i å kommentere det høyt med; "Den tar du neste gang veitdu!"............, er nok ikke bare skuldra jeg har værk i nei! :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vindknuten

Sikkert bare jeg som er teit, dum, og har litt treigt for det. Men når jeg endelig skulle bytte stang etter omtrent en generasjon, og kikket på Scott så gikk jeg aldeles i spinn, tiltet og forsvant ut av kartet. X25, G2, S3, F, S3S, arc, LS2, E2, A2, V2 Classic og hva de nå heter alle sammen. Hadde ikke Scott vært tjent med litt mer betegnende navn, dette høres jo ut som navnelista i robotgalleriet i Starwars.

Sier meg ikke ett kvidder, og en liten bokstav/tall kombinasjon er lite og bruke som en mental knagg og henge informasjon og egenskaper på.

De greide og fase ut meg iallefall. Synes også og ha sett antydning til forvirring blant "menigheten" i denne tråden ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei hallo Helge.....satt akkurat å hadde dårlig samvittighet nok over å ikke ha svart på mail fra deg og et par til at jeg så smått hadde begynt med det! :)

Det er flere som har det slik som du beskriver, og det er godt at valga er gjort så vi slipper alt virrvarret! :D

Den forvirringa er nok bare den røde streken under "prøv før du kjøper", ett eneste merke er ofte ille nok, og skal man lete blandt flere etter noe nytt er det ivertfall totalkaos!

Den nye graderinga som de andre gutta prater om her kunne kansje hjælpe på ei slik forvirring, men jeg er redd at jeg bare ble enda mer forvirra.........glad jeg har så det holder ja! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt off topic dette, men siden det diskuteres scott her, så fyrer jeg løs.

Scott stengene er jo noen fantastiske fiskestenger, særlig den gamle G serien som jeg er den "heldige" eieren av

Siden scott har livstidsgaranti, så må den sendes til USA for å fikses, å det tar jo sykt lang tid. Men andre ord, denne og fjorårets sesong med min kjære scott stang har gått i vasken:(

-ole erik-

 

 

 

Noe mer litt off topic

 

Jeg har ikke opplevd dette med spigotten men jeg har opplevd å knekke ei Scott stang, og det denne sesongen. Det var i tillegg i de førte kastene den knakk, så stangene er ikke prøvd ut enda. Du skriver at dette tar sykt lang tid, jeg vet enda ikke hvor lang tid det tar men jeg kontaktet Thundra for å høre en ca tid på denne reklamasjonene. Da fikk jeg til svar  Normal reparasjonstid for Scott stenger ligger mellom 1,5 og 3 mnd.

Hvis de bruker opptil 3 mnd på min stang kommer jeg sterkt til å vurdere et annet merke neste gang jeg handler stang. Jeg kan ikke klage da jeg har en grei forhandler av disse stengen så jeg kan få lånt stang i den dø perioden, ellers har jeg dekket meg greit opp med flere stenger. Men alle i denne verden har ikke flere stenger eller en slik lokal kjøpmann og da har jeg veldig vondt av de. Tenk dere å miste en sesong pga et brudd i godstangen. Her mener jeg Scott har en sak de burde bli mye bedre på hvis de bruker så pass lang tid på denne typen reklamasjoner.

 

Jeg personlig satser på at det ikke tar så lang tid

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, brakk ei Scott SAS 906 2-delt stang for 5 år siden, det tok 6 måneder før jeg fikk ny topp. Heldigvis skjedde ulykken helt på slutten av sessongen. Produsenten skal imidlertid ha ære for at tuppen ble erstattet uten omkostninger og uten spørsmål om hvordan den ble knekt. Er ellers rimelig godt fornøyd med stanga bortsett fra at den er 2-delt. Går å sikler på en som er noe raskere og tåler mer snøre i lufta da jeg fisker mye i fjellvann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Are06.

 

Det tar så lang tid å få fikset gostanga:( Nå er det andre sesongen jeg ødelegger på rad, så jeg vet at det tar så lang tid.

Det er som du sier, at siden mnd flyr når det skal rep, så har jeg og vurdert å ikke handle det igjen, men igjen, så synest jeg at disse stengene er så fantastisk digg at jeg helt sikkert kommer til å handle scott videre.

 

Når en tenker seg om så er det rart at det kan ta så lang tid å få rep en stang i 2007.

De kan utføre omfatende opperasjoner via data, men fikse en simpel fluestang, det tar lang tid det...... :P

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det tar så lang tid å få fikset gostanga:( Nå er det andre sesongen jeg ødelegger på rad, så jeg vet at det tar så lang tid.

 

Ole Erik, hvor lang tid tok det med dine reprasjoner om jeg tør spør?

 

SÅ uheldig har jeg heldivis ikke vært enda. Den stangen jeg knakk var ikke ei G2, men ei annen Scott stang. Jeg kommer til å handle Scott G2 videre selv om det skulle ta veldig lang tid, da dette er en nydelig serie. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg får den andre stangen tilbake, om jeg må vurdere andre merker hvis jeg ikke skal ha ei ny G2 da.

 

For en forhandler tror jeg det ikke kan være lett å forklare en kar som har handlet seg sin første  dyre stang og knekker den i bildøra. At han desverre må regne med at laksesesongen går i dassen med tanke på bruka av den nye stangen til 6 lapper. Så jeg er glad jeg ikke er forhandler og må sta bak disken å fortelle noe slikt til en kunde

 

Enig om at i år 2007 og bruke så pass lang tid på rep av ei stang virker vel lenge selv om USA er langt borte. Hvis man bestiller varer fra USA pleier det ikke ta så veldig lang tid før de er i postkassa, så postgangen kan ikke få skyllen hvis det tar mnd for å få reparet stangen.

 

Men jeg håper fortsatt på at det ikke tar så lang tid :rolleyes:

 

PS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I 2006 knakk jeg stanga i slutten av mai og fikk den igjen i beg av sept. Knakk vel stanga ca samme periode i år, så må vel vente til sept. nå også.

Så da er det bare å pakke stanga sammen å vente på at myggen klekker i mars/april en gang.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I 2006 knakk jeg stanga i slutten av mai og fikk den igjen i beg av sept. Knakk vel stanga ca samme periode i år, så må vel vente til sept. nå også.

Så da er det bare å pakke stanga sammen å vente på at myggen klekker i mars/april en gang.

 

 

OKIDOKI, da får man bare slå opp camping stolen og lene seg godt tilbake, så hvis man får stangen tilbake før jul må jeg vel være fornøyd

 

God sommer videre

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...