Gå til innhold

Tore Slettengen.

Members
  • Innlegg

    1 120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tore Slettengen.

  1. Med tanke på veitraffikkloven og i så henseende, så vil ikke jeg søke om visum i usa med det første....men det er med det!
  2. Når du tar parti om dette håpløst trangsynte omkring vått og tørt!
  3. Fryktelig leit å høre at et så ungt menneske har gått bort. Du kjempa nok mye du....og jeg sender mine tanker til dine nermeste nå!
  4. Tore Slettengen.

    Tyrili

    PS: Sliter nok litt med å venne meg til et helt nytt forumopplegg, og leste først denne tråden bare for noen få dager siden....ingen unnskyldning, men kun en forklaring på min reaksjon/kontra dere andre inleggskrivere....beklager igjen!
  5. Tore Slettengen.

    Tyrili

    Var ikke klar over at det var så lenge siden....beklager!
  6. Tore Slettengen.

    Tyrili

    Har ikke noe intresse av å lage no mer baluba ut av dette jeg, Alexander! Men jeg synes at folka på Tyrili må få lov til å samle seg ordentlig om stikkene, før vi begynner å be om resultater!
  7. Tore Slettengen.

    Tyrili

    "Det er vel ikke gjort annet her enn å oppfordre Hermann til å gjøre som han har lovet flere ganger, å legge ut litt bilder fra bindekvelder på Tyrili." Og hvorfor har du og evt andre et så stort hastverk med resultatene fra Tyrili...lærte du, deg og andre å binde fiskefluer som dere ville vise fram på ett åpent forum så fort?
  8. Tore Slettengen.

    Tyrili

    Jo, jeg synes at når man gir bort noe til noen så skal det ikke følge krav til bruken. Og ivertfall ikke med hensyn til resultatkrav hinsides all fornuft!
  9. Tore Slettengen.

    Tyrili

    Skulle ønske at jeg ikke hadde lest noen av tilbakemeldingene til Tyrili her nå....det blir bare så altfor galt!
  10. Det er bare så synd at Tokkål og lignede stadig vekk må ligne så mange andre vassdrag, oftest etter at det blir helt feil med dem alle.....om og om igjen...i en tilsynelatende evig rundans, og uten at det blir noe stort bedre med enten det ene eller andre draget...
  11. ....og da tenker jeg selvsagt på andestumpen, Tom
  12. Ja, se der ja! (Jeg tar stadig vekk feil av sitrontrynene her inne, ettersom rekkefølgen i farten blir litt bakvent av det jeg er vant til....ber om unnskyldning for det!)
  13. Bare sånn kort innpå....sånn kjempekort! Netthandel er ikke min sterkeste side, men dette med "Cargo" er neppe forløsnningen......satser som alltid på god og gammel direkte befrukningsmetodick....for å bruke litt amerikansk!
  14. Bare ett lite tilleggspørsmål.....må man virkelig melde seg ut, for å ha et....eller, to spørsmål?
  15. Neida...jeg spør selvsagt deg jeg, Tom!
  16. Man kan kansje snu det hele litt på fiskehodet...?..."aya baya, jeg var jo så sulten, og så beit jeg i det første og beste jeg fant...?"
  17. Hjertelig god jul til alle sammen!
  18. JJ Cale er død. http://www.dagbladet.no/2013/07/27/kultur/musikk/eric_clapton/jj_cale/28403122/ Vanskelig å plukke ut èn spesiell sang og melodi, men jeg går for denna. http://www.youtube.com/watch?v=LeBAKaNFyoo
  19. Det der er nok kansje det vakreste fiskebildet som jeg noengang har sett, Olav!
×
×
  • Opprett ny...