Gå til innhold

RÅ/VAKRE/UVANLIG SNELLER TRÅDEN!


fluedengern

Anbefalte innlegg

Jeg har hatt begge, valgte å selge Brown Trout modellen da jeg syntes den ble for stor og for smal i forhold til klassen den var ment for. Golden Trout derimot er en snelle jeg aldri selger, den er helt rå og akkurat perfekt til en #3/4 stang. Jeg valgte å sette min på en Diamondback Splitcane 7' #4. Perfekt kombo!  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

syntes dere om denne?

Selv var den syntes jeg den var ganske fin. Enkel og grei.

Noen som har disse snellene, og har lyst til å dele erfaring? Har sjelden sett så elegante og fine sneller. Er mega hypp på Golden Trout og Brown Trout.

lukter cane dette knut!! ny stang i stallen?  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knarren var i høyeste laget på Brown Trout modellen, men Golden Trout var som en god gammel engelskprodusert Hardy. Nydelig, ble endra bedre når jeg fikk på snøret.  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brown trout'n er en flott #5 snelle, eneste minus jeg hadde var at den kunne vært en halv cm mindre i diameter og ditto mer i bredde. Men nå liker jeg i utganspunktet små sneller da. Lyden ble bedre dempet med snøre her også. Alt i alt vil jeg si at dersom du trenger en ny #5 snelle og du syntes denne er pen, så kjøp. Kvaliteten er det intet å si på  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for info JFL. Da ble det bestilt en Golden Trout. Gleder meg som en liten unge til den detter ned i postkassen. Aldri vært så spent på en snelle før :D

Lars, du kan få se på den når jeg har fått min, så kan du finne ut hva som passer beste på canen din? Bare se, men ikke røre :-*

Tror jaggu Danielsson Original snellene havner i kjøp og selg markedet etterhvert. Det hadde jeg ikke trodd....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for info :)

Da blir det nok en BT på meg. Men skal teste (se på... bare se på...) Knut sin først  ;D Er også greit å sjekke balansen mot bambusen.

Grattis med råflott snelle Knut! Nå mangler du bare en bambus eller glassfiber å sette den på  8) Og skulle du selge originalen (tulling!) så regner jeg med du ringer meg først ;) Trenger Dry Fly til Sagen...  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest storfemti

De snellene der er av enkel klikkbrems, krever ikke mye av snella. Har prøvd en fra et annet merke, men fra samme fabrikk. Finish og brems er bra, så det ekke no vanlig østenræl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns ikke dette vare så ille jeg :) Ser ut til at de er av metall, så jeg skal faktisk sove litt på det. Trenger en backup snelle til bambusen

Enig  :) Enig med det å sove på det også. Etterhvert lærer men av alle impulsskjøp som fortsatt ligger pakket i esken på boden  ;D Når det er sagt, dette tror jeg blir en knall backup-snelle på bambusen din. Har lyst på en selv også  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...