Gå til innhold

Nærmeste Harrfiske til Mandal?


Wiggy

Anbefalte innlegg

Sitter her og planlegger litt i hodet om eventuelle fisketur til sommeren og lurte på hvilken harr elv er nærmest mandal.

 

Det har vært en stund siden den siste harren beit på flua mi, og det var i storbrittania, så nå er jeg klar for litt norsk harr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

nei og atter nei.....det nærmeste er glommavassdraget....muligheten blir å svinge stanga enten i østfold og få 400 karpefisker som mort hissling....ja mange flere arter også på hver harr i en elv som er stor, brun og stinkende, eller kjøre i 3 timer til.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri hørt om harr i Nitelva, men den kan selvfølgelig forvirre seg over fra Glommadelen av vassdraget. En kompis har jo faktisk ørret rekorden (ikke tatt på flue) sin fra Nitelva så ingenting er umulig. ;)

 

Nei, jeg sier som de andre her at du bør nok ta bilen en time eller to lenger nord....

 

Frode 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Bare for å gjøre rett for spørsmålet som ble stilt i post 1. Det er harr i Hakadalselva, altså Nittelva før den skifter navn.

Stemmer,men sjelden over 3 hg.

Så Østerdalen er nok det nærmeste.Men det finnes da harr ovenfor Lillestrøm,har vel selv sett vakende harr ved Rånåsfoss,men det finnes lekrere steder i Glomma. :)

Willy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...