Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kjell Karlsen

    Kjell Karlsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      720


  2. Kim W

    Kim W

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 250


  3. Torben Berg-Sørensen

    • Poeng

      4

    • Innlegg

      599


  4. Lillevann

    Lillevann

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      2 051


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. feb. 2015 i alle områder

  1. Her hos meg ligger nakkene i posene sine på papplatene de kommer på. Dette har jeg hørt mye om og noen tar de av papplatene og vasker nakkene også videre og oppbevarer dem uten plast. Sjekket dette med Whiting og Whitingimportør for en god stund siden da jeg har nakker av verdi omtrent som en brukbar bruktbil. Voksen som er på dem og som av og til gjør pappen litt "våt" og "klissete" er ren beskyttelse mot små utøy og krabater som kan lage et helvete i fluebindersakene. Når hver nakke ligger i sin pose og ikke blandes er også sjansen for at de blir angrepet av utøy mye mindre. Samler du nakkene dine uten poser i en boks og er uheldig med en så er du uheldig med alle. Dette er noe du ikke tenker på før du har opplevd maggot i fluebindersakene. Har bundet fluer i ca 35 år og hatt angrep av maggot en gang. Og det den gikk på var den gang Metz nakker som lå uten poser lagret i en boks. 12 nakker ble ødelagt, en ren formue for en 19 åring den gang. Så jeg har egne skuffer til nakkene som får ligge i hver sin pose på papp samt at de blir fryst ned en gang pr. år. Kjellemann
    5 poeng
  2. Har ikke den store tid og evner til filmredigering, så dere må leve med kvaliteten af denn filmsnut fra sommerens vaaarme tur til Troms. Ikke mye klækning, og mest aften/nat fiske, så der er ikke mye lys til kameraet. Men så er der gået 16 min mere af tiden til det starter igen :-) /Torben
    4 poeng
  3. Jeg har også mine nakker (og annet ikke syntetisk materiale) i separate poser av samme grunn som Kjell nevner. Og skulle uhellet være ute, er det greit å begrense skaden så mye som mulig.
    2 poeng
  4. Det har du jo, i og med at du har bundet Aurivilli - og fisket med en imitasjon av Aurivilli. Det var ørreten som tok feil. Og det bringer oss til sakens kjerne: Betyr egentlig disse fargenyansene noe - så lenge silhuett og avtrykk stemmer sånn noenlunde? Jeg har aldri vært opptatt av farge, men jeg får fisk. Om jeg ville fått mer med riktig farge vet jeg ikke, men det kan jo også være slik at en flue som skiller seg littegrann ut i fra de andre instinktivt leder litt mer oppmerksomhet? Jeg oppfatter at en imitasjon bør ligne originalen så mye som mulig, men når det kommer til farger er jeg slettes ikke sikker på hvorvidt det har særlig betydning. Det finnes kanskje noe forskning på dette? Noen som har forsøkt å binde opp døgnfluer i fullstendig meningsløse farger - rødt, blått, magenta eller cyan - og likevel hatt et godt fiske?
    2 poeng
  5. 2 poeng
  6. Har prøvd meg litt frem med dette mønsteret. Syntes først det var et jækla knot med den der fjæren. Så fant jeg ut at alt ble mye lettere når jeg fuktet den litt. Sikkert noe alle utenom jeg visste selvfølgelig. Har bundet flest med biot, men måtte teste stretchtubing og med litt bling under. 2487 krok 12. Dubbingen i thorax ser oliven ut på bildet, men er egentlig rust brun... Og bioten lys brun.
    1 poeng
  7. Jeg går utfra at jeg ikke er unik når jeg sier at kona syns at jeg legger ned Mye energi på fluefisket - til tider alt for mye. Fokus her hjemme er ikke alltid til stede og av og til oppstår det krangler og situasjoner som kunne vært unngått om jeg var litt mindre ego eller dedikert - men jeg har rett og slett vanskelig for å styre meg. Av og til lyver jeg til og med, holder igjen med fakta og info for å få gjennomført en tur jeg har veldig lyst til. Jeg har til og med fått igjennom en 24 timersregel som går ut på at kona ikke får melde meg forsvunnet hvis jeg ikke dykker opp til avtalt tid om jeg for eks er på en ukestur på fjellet og jeg ikke har dekning - grunnet klekkinger, sverminger og andre situasjoner som Krever "bare et kast til". Jeg å andre siden får ikke lov å være borte mer enn 24 timer mer enn vi er blitt enige om uten å høre av meg. Jeg vet at det er mange nerder og dedikerte der ute. Noen av dere har til og med "fisket dere ur" både et og to forhold. Er du også en av oss som legger ned så mye tid på fluefisket at det skaper negative situasjoner der hjemme? HVIS du er det så vil jeg gjerne komme i kontakt med deg for et prosjekt jeg holder på med. Sen meg gjerne en PM så tar vi det derfra. Jeg finns også på Facebook så det er bare å ta kontakt der hvis det er smidigere. Jeg heter egentlig ikke swedeElvis, uten er å finne under Fredrik Leth.
    1 poeng
  8. 1 poeng
  9. Niks. Fotsoneterapeut med spesialisering på behandling av folk med søvnforstyrrelser og urolig mage. Driver også en spåtelefon jeg ikke får reklamere for her inne. Driver også litt med fjernhealing og tankelesning, men det er mest for moroskyld og for å føle og strekke litt på egne grenser. Bygger også en del virtuelle lysportaler for folk som ikke finner veien til den andre siden. Står plassert i forskjellige deler av landet.Tror dette nærmer seg OT, om ikke svensken vil ha litt ekstamateriale fra meg til filmen?
    1 poeng
  10. Det er den jeg bruker og kommer til å bruke fremover Jarle TL. Sammen med dette her : http://www.c-and-f.co.jp/c_and_f_e/flytyingtool/flytyingtool/f_tool/cft_67sm.html
    1 poeng
  11. Ja, det er nå eller aldri! I Østfold, Vestfold, Telemark og i Agderfylkene er det "all time high" i sjøørretbestanden. Det samme gjelder antagelig Drammensfjorden. I helt indre Oslofjord (innafor Drøbak) er det dessverre ikke det samme eldoradoet, men det er ganske bra der også. Havforskningsinstituttet sine strandnot trekk er gjort siden 1920 tallet, med samme redskap og på de samme stedene. De viser en stooor økning på Skagerak kysten.
    1 poeng
  12. Folk må gjerne fiske så mye de vil for meg, og miste både kjerringer, unger og jobb. Men jeg må si at jeg har minimal respekt for folk som tar seg tredagers og snylter på fellesskapet for å fiske med flue. Da er det noe fullstendig galt, og noe som gjør meg til tilhenger at fem karensdager og fjerning av en rekke velferdsgoder. Jeg betaler skatt, men ikke for å glede snyltere.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...