Gå til innhold

Vinnerliste

  1. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      10 780


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  3. Anders Jonsson

    Anders Jonsson

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      77


  4. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 144


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. nov. 2016 i alle områder

  1. ETTERLYSNING!! SAVNET Børre Børstemarkspiser kom ikke hjem til avtalt tid etter en planlagt jakttur på grunna, ved leopardbunnområdet på XXX Han skulle møte noen venner, på vei forbi ålegressbeltet for å jakte på kutlinger slik de pleier. De møttes, alt virket normalt, men når de skulle tilbake var han ikke noe sted å se. Fullt navn : Børre Børstemarkspiser Lengde 41cm Vekt ca 800g Antrekk : nystrøket sølvblank dress Patruljer leter for fullt i området, men pga mørket vil det bli en pause i letingen. Søk gjenopptas ved første lys i morgen tidlig. Alle frivillige bes melde seg for å hjelpe til med letingen. Det er meldt om spredt menneskelig aktivitet i området, så vis varsomhet med alt som ser uvanlig eller unaturlig ut. Om du vet noe om saken, så vennligst ta kontakt. Alle observasjoner ønskes rapportert. VET DU NOE OM SAKEN?? Ta kontakt! Hjelp oss å finne Børre Hilsen bekymrede familiemedlemmer og venner.
    2 poeng
  2. Av en eller annen grunn forsvant disse linene, som faktisk het Tightline, fra markedet et par år etter de ble lansert.Usikker på hvorfor, men har sett at tighte linebukter ikke er like på moten som det var tidligere. Nå skal det være hipsterbukter, og de ser langt mer lurvete ut, selv for et utrent øye. Men selvfølgelig burde det følge med noen bukter når man kjøper premium usa-stenger, lurvete eller ei.
    2 poeng
  3. Hvor får jeg kjøpt ferdige, trange og tighte linebukter? Mine tok slutt for et par år siden. Har kjøpt meg premium stenger og liner, men det fulgte ikke med bukter.
    2 poeng
  4. Det er heldigvis ikke alle produsentene som slipper guarden så lavt som i mitt tilfelle. Her er det ikke snakk om "lommer" i korken. Ei heller "litt dårlig kork". Men store langsgående og ganske dype sprekker som er forsøkt skjult med tetningsmasse. Fire turer, og det ser ut som om håndtaket har vært brukt i flere år..... Jeg har 30 år som fluefisker bak meg ;-) og 5 år i bransjen. Tilgang på kork osv har vært et tema i 20 år - minst. Men det forsvarer ikke det som er gjort i dette tilfellet. Jeg tror det er flere som har opplevd tilsvarende - men at man ikke reklamerer på det. Det bør man gjøre og det er hensikten med denne posten - at det er lov til å sette krav til det man kjøper. Så får det heller være at det kan resultere i litt merarbeid for Robert Stangen min er forøvrig ikke kjøpt hos ham. Kan ikke si at jeg er nevneverdig bekymret for at jeg ikke skal få løst dette, men jeg er veldig spent på hvordan produsenten svarer. Ikke minst fordi det ikke er den første stangen derifra med slik kork.....
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...