Gå til innhold

Anders Jonsson

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Anders Jonsson

  1. Ønsker meg en hengekøye for å slappe av mellom øktene.
  2. Kjøpte mine på nfisk.no da jeg dro til Cuba. Bra kvalitet på fluene.
  3. Inspirerende poster her Truls for en som bor i Trysil, så langt fra kysten du kan bo i Norge Drar i kveld til vestlandet for å "besøke" svigermor på Karmøy. Har etter noen år der funnet noen godplasser. Har kjøpt meg en Rio quickshooter til min loop cross stang, som skal bli gøy å prøve.
  4. Ønsker å kjøpe et pent brukt Loop cross s1 9' #5 MF
  5. Hvor mye har du tenkt deg for sage one?
  6. Skal testes nå i helgen på Vestlandet og i påsken i british Columbia. Gir beskjed etter påsken hva jeg synes. Ikon zip 2.0 er litt slimmere og mere lik simms enn de forrige vision
  7. Trodde også mine simms G3 skulle holde meg tørr i 5-6 år Holdt 3 år. Har nå bestilt meg vision ikon zip 2.0. 2 til prisen av 1
  8. Dette blir bra. Fisker veldig mye, men har ikke peil når og hva som klekker til ulike tider. Ser at det klekker noe brunt, svart eller grønt Glimrende......
  9. Muligens at det ble for dyrt å frakte de lange trange buktene hos posten, da de i hver fall skal være 12,5m lange. Disse hipstersakene, er det de som veldig åpne og bølgete, etterfulgt av en perfekt griserumpe?
  10. Hvor får jeg kjøpt ferdige, trange og tighte linebukter? Mine tok slutt for et par år siden. Har kjøpt meg premium stenger og liner, men det fulgte ikke med bukter.
  11. Har fisket en del regnbue nå i sommer og høst. Sommer og tidlig høst har streaking caddis, myggimitasjon og nymfer funket bra. Når det ikke blir så stor ytaktivitet har jeg fisket med "tävlingsflugan" kjøpt på flugor.se Denne har vært outstanding når ikke annet har virket.
  12. Synes fortellingen var fin jeg. "Fjøsfisken" som noen kaller den er ikke førstevalget, men når man ser en liten pjokk på 8 år juble over den, da gleder det meg. Meget bra for rekruteringen. Fisker selv en del regnbueørret i Sverige, og når jeg var der på tampen i fjor den 14 november!, og kunne ta 8 stk på tørrt, da koste jeg meg Påsken 2017 skal jeg fiske regnbueørret på "riktig", for da går turen til British Columbia.
  13. Hei. Kjøper GT90 linen av deg.
  14. Mot knotten på hendene så dypper jeg de i vannet. Knotten klistrer seg fast og kan ikke bite. Det funker i hvert fall et lite øyeblikk når man er som nærmest rein panikk. Miljøvennlig og. Sigar funker også bra å gå å "puffe" på. En "stillanders" har jeg ikke hørt før Det er i hvert fall ikke meg.
  15. Får regne med ca 40K for hele turen.
  16. Har akkurat kjøpt meg en tur til British Columbia påsken 2017 Blir en laaang høst og vinter......
  17. Ble en Sage Method 14´#9 idag
  18. Det verst for alle her i Trysilelva er ikke over
  19. Anders Jonsson

    Bohuslan

    Har aldri bodd i de traktene, men vi er en gjeng som har fisket i traktene 6-7 år. Samme fiskestopp skulle det vært i Norge med, så kunne vi kanskje sett sånne stim her og.
  20. Anders Jonsson

    Bohuslan

    Dette har kun hendt meg en gang før. Også nede i Uddevallatraktene. Er ikke speciellt glad i å spise fisk, så alle fikk svømme tilbake. Dessverre var det mye smått, men du verden så morsomt. Kaste rett i vak å se to eller tre torpedoer komme fra forskjellige hold. Litt kjedelig å bo så langt unna kysten som det kan bli i Norden (Trysil). Tok nesten 5 timer å kjøre ned....
×
×
  • Opprett ny...