Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      553


  2. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      256


  3. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 144


  4. Geir Johansen

    Geir Johansen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 517


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. jan. 2017 i alle områder

  1. Her er ei flue som har utviklet seg gradvis oppover, men har fått en grundig makeover de siste par årene. Flua er beregne for stilleflytende og grunne elvestykker og har gjort jobben når de mer tradisjonelle klekkerne har sviktet. De første dagene av en Danica klekking er ofte preget av fisk som er veldig selektiv på klekkere. Er du på grunt vann, så virker ikke de bustete og grove klekkerne like godt. Da trenger du en flue som er slank og nøysom med detaljer og triggere. Kjenner jeg gleder meg til sommeren - imens har jeg laget denne bindevideoen (mer info om klekkeren her: http://www.rakkenes.com/clear-water-mayfly-emerger/ )
    2 poeng
  2. Lørdag 28. januar kommer Kern Leo Lund til Stonefly for å binde: "Kern's Perfect Leo Shrimp" (http://globalflyfisher.com/patterns-tie-better/kerns-perfect-leo-shrimp) "The Perfect Transparent Baitfish" (http://globalflyfisher.com/patterns-streamers/the-perfect-transparent-bait-fish) Det blir fluebinding via storskjerm. Billetter legges etter hvert ut i nettbutikken til Stonefly. Entre 100,-. Arrangementet er planlagt å vare fra 11.00 - 16.00. Den siste lørdagen i januar er vel i utgangspunktet en av de kaldeste lørdagene i året, så å slå i hjel dagen på denne måten bør være et godt valg. Det er FFS som har booket Kern Leo Lund. Vi får på denne måten tilgang til å lage et intervju med denne unike fluebinderen. Jeg vil oppfordre alle til å saumfare FB profilen hans. Dette er et fluebindertalent man sjelden ser maken til. Kombinasjonen av realisme og fiskbarhet er uovertruffen. Fluene er absolutt overkommelige å binde for alle. Å se slike reker krabbe ut av bindestikka er ganske tilfredsstillende. (Om noen vurderer å tjuvstarte litt: Ikke forsøk å lage rekebein med smykketråd som selges på små spoler. Disse er det minne i. Man må velge de fra Wapsi som ligger i større kveiler.) Fungerer dette fint kan vi gjøre tilsvarende også i andre butikker. Vi har valgt å starte på Gran slik at vi ikke favoriserer Oslofolket til enhver tid. Mer informasjon kommer senere - men da er det iallefall mulig å sette av dagen for de som synes det er gøy å binde fluer. Om noen finner KLL fluer på nettet og gidder å legge de inn i denne tråden er det fint.
    1 poeng
  3. Denne saken har vært i media og på diverse nettsteder en stund og hittil har det meste av det Mads Bækkelund kommer med vist seg ikke å ha rot i virkeligheten. Men han jobber videre og det er ingen umulighet at han etterhvert får konsesjon. Engasjer deg og forlang lukkede anlegg. Jeg er ikke imot oppdrett men imot dagens oppdrett med åpne merder. Vi vet hva de fører med seg mens vi foreløpig vet lite om lukkede anlegg, men noen finnes. http://www.vestviken24.no/vv24naringsliv/okonomi-og-naringsliv/fiskeri-og-havbruk/kystverket-har-sagt-ja-til-lakseoppdrett-gir-enorme-muligheter/s/5-83-56957?access=granted&access=granted Friluftsfjorden!
    1 poeng
  4. Gero leverer igjen , igjen , igjen og igjen :-)
    1 poeng
  5. På tide å få litt liv i denne tråden igjen, og da må man vei bidra selv også?
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...