Gå til innhold

Vinnerliste

  1. simen corneliussen

    simen corneliussen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      509


  2. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      577


  3. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      536


  4. markus glasø

    markus glasø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      202


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. jan. 2017 i alle områder

  1. Ikke så gode bilder men disse skapte mye moro på fjellet ifjord. En blanding av madam x og Eivind Bærulfsens gurgler Sent from my iPhone using Tapatalk
    5 poeng
  2. Silkedubbing og vinge av perlehøne. Klipper v i hackelet så det ikke skal gå til helsikke. #15
    4 poeng
  3. Crawfish orange zonkers, Ahrex NS110 #4 & #6 http://flyhooks.org/ahrex/ns110-streamer
    4 poeng
  4. Ja, det er synd at FFS ikke er som det var. Men tyngdekraften virker ubønnhørlig selv på de mest ærbare, lesverdige og innholdsrike nettstedene for fluefiske. Jeg tror at FFS må forholde seg til de sosiale mediene og bloggen, rett og slett fordi fluefiskere og fluebindere liker å dele og erfare. I dag er det slik at den viktigste driveren for trafikk ikke bare er kvaliteten på innholdet, men ikke minst hvordan den integrerer med de markedsledende sosiale kanalene og verktøyene som folk og fluefiskere :-) bruker. Personlig tror jeg en vesentlig årsak til lav deltakelse på FFS handler om at Forumet ikke er basert på et responsivt design (et design som tilpasser seg enheten du bruker - feks telefon eller nettbrett). Jeg vet om TapaTalk, men det er ikke godt nok og har ikke FFS "look and feel". Jeg vet også at man kan få opp FFS på mobilen, men det er med et statisk storkjerm basert/ikke responsivt design. Jeg forsøkte å peke på dette for en god stund siden: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/27655-mobilvennlig-fluefiskesiden/?hl=rakkenes#entry517949 Jeg skulle ønske at FFS ble et aktivt sted igjen, men jeg tror at følgende er absolutte suksesskriterier: 1. Responsivt design 2. Bedre integrasjon mot de viktigste sosiale mediene 3. Et forum som lar brukere dele og engasjere fra egne plattformer Utover dette ville jeg ha vurdert å gå i kompaniskap med de som har mye trafikk på sine kanaler for å skape delingstrafikk mellom FFS og ulike andre sider. Det er desverre ikke slik at noe nettsted lenger er "sentrum for fluefiskeuniverset", slik det var før da alle måtte til FFS. Nå er det så mange kanaler, nettsteder og grupper på FB at intet sted blir "det viktigste". En siste betraktning før jeg legger meg. Kan det være slik at FFS er for bred? Burde man kutte ut noe, slik at nettstedet fikk en tydeligere profil som førte til at nettstedet stakk seg tydeligere ut? Det er jo mange mulighteter - for eksempel den enorme kunnskapsbasen i gamle innlegg.
    2 poeng
  5. Drydip forsvant fra de fleste butikker i fjor sommer grunnet at den var ekstremt kreftfremkallende på fisk, og at den ga en farlig rus om man sniffet den (både hos fisk og mennesker).Slike bagateller velger de mest habile tørrfluefiskerne å se bort ifra, og sørget for å sikre oss de flaskene som fantes igjen på markedet. Alternativet er å legge tørrfluefisket, altså fluefiske, på hylla. Sent fra min E5823 via Tapatalk
    1 poeng
  6. Etter dette krasse innlegget Andre - med en kanskje ikke fult så gjennomtenkt overskrift - så plikter du å delta og svare på spørsmål som blir stilt deg. Det var betimelig å reise spørsmålet, men den kryptiske avslutningen må du utdype. Ellers blir det bare dumt.
    1 poeng
  7. Kjører forsøk på Akita i år, merket er uprøvd på min fortom. 503bl er like laus som tmc212y så det blir nok enten eller..
    1 poeng
  8. Circa er ei djup og rolig stang som spiser det meste av snører, så her blir vel smaken som avgjør igjen. Ville nå uansett titta litt på Eikre sine liner, jeg. Grattis forresten!
    1 poeng
  9. ferdig med alle de "klassiske fluene". som ganske ny fluefisker, følger jeg bindeoppskrifter til punkt å prikke, men nå skal jeg prøve å lage litt forskjellig uten nå fast oppskrift. antar denne funker som en vårflue.
    1 poeng
  10. prøver meg på marginata med juksevinge fra hemingway. vingen skal klippes under fisking for å få riktig størrelse.
    1 poeng
  11. Enig med Simen her. Fine fluer som kommer til å fange fisk. .....
    1 poeng
  12. Så enig så enig Lars. Jeg leser også diverse fb grupper om fiske også, dvs scroller forbi og lyn eser. Finner det aldri igjen, hvis der er noe jeg kunne tenke meg å lese grundigere dagen etterpå. Da googler jeg temaet og de ender jeg vel nesten uten unntak på div fora eller youtube osv, så fff og lignende fora har sin styrke i oversiktlighet og tidløshet. Dessverre er ikke vi brukere flinke nok til å legge ut saker og endel jeg fora jeg før leste daglig, er etter min mening døende, dessverre. Heldigvis er ikke fluefiskesiden der. Ikke tror jeg moderatorene jan gjøre så mye fra eller til med aktiviteten, det er det vi brukerne som må gjøre. At det har blitt luket ut noen netttroll opp gjennom årene er positivt.
    1 poeng
  13. Da er sesongen endelig igang! Fikk meg en tur med fluestanga etter sjøørreten idag mens lyset var på topp! Kjøpte bladet Allt om Flugfiske for en uke tilbake, et nummer fullt av fluebinding. Mens jeg leste gjennom uka kom inspirasjonen til fluebinding snikende og på fredag måtte stikka frem. De fluene som interreserte meg mest var med gummiben, men siden dette måtte bestilles var det Dräpamasken som ble laget. En latterlig enkel flue å lage, maraboy og ribbing! Lyset var som nevnt på det sterkeste og jeg kjente litt varme fra sola i det jeg gikk fra bilen. Plassen jeg valgte er best når vannet er på det laveste og stiger. Idag var jeg heldig og jeg ankom ved full fjære og vannet hadde såvidt begynt å stige. Vanntemp på 2-3 grader kan være en utfordring for fingre, men idag var det blikstille så det gikk greit. Satt på en Pattegrisen til å begynne med og allerede på første kastet nappa det i flua. På kast nr 2 ble det fast fisk, en passe tynn liten fis på ca 30 cm. Det viste seg at jeg var på riktig plass til riktig tid, jeg fiska i ca 2 timer og hadde flere kast med fisk på flua enn kast uten å kjenne noe. Resultatet etter dagen ble 9 sjøørret, de 2 største litt over 50 cm og en torsk på ca 2 kg. Alle ble fint satt tilbake Prøvde de nye Dräparmasken fluene og de leverte de også. Fin tur ! Jan
    1 poeng
  14. På tide å få litt liv i denne tråden igjen, og da må man vei bidra selv også?
    1 poeng
  15. Typisk for tråden er jo at det florerer av i-landsproblemer som folk ønsker hjelp med . . . Ditt tilfelle er så langt fra et i-landsproblem som det går an å komme, og du har min dypeste medfølelse, uten at det gir noen usa-premium stenger under juletreet.Å havne i en slik situasjon er langt verre enn å ende opp som gissel hos ISIS eller Jehovas Vitner, for å sette ting i perspektiv. Selv er jeg uskilt trebarnsfar, og selv det umuliggjør kjøp av stenger som gir nevneverdig rivercred, og det sier kanskje mest om hvor trangt nåløyet for å få anerkjennelse i det norske fluefiskemiljøet er. Er du i en situasjon hvor du må snu på krona, så kan du skyte ei hvit pil etter å nå toppen i dette gamet. Jeg har desverre ikke noen gode løsninger på uføret du har havnet i, om ikke fluefiskesjappene lanserer "Kjøp nå, betal når du er ferdig med barnebidragene" løsninger. Det burde jo være en trøst at du i det minste får tid til å fiske den tiden du ikke har ungene, men hvem finner glede i å fiske med noe dritt til under 8000kr, kanskje ikke engang usa-made ? Ankommer man elva med Streamstix Trygdestix, som vel er det heftigste du kan unne deg nå, så vil man fort ha fokus på å ikke bli sett av andre fiskere, fremfor å fokusere på fiskinga. I tillegg til stang så vil man jo helst ikke bli sett i annenrangs vadere, generell fiskebekledning, snelle og håv heller, så ditt lille halmstrå for å oppnå et anstendig fluefiskeliv er en solid lotto-premie . . . Sad but true
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...