Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      553


  2. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      536


  3. Jan Skundberg

    Jan Skundberg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      143


  4. AndersRN

    AndersRN

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      224


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. jan. 2017 i alle områder

  1. Begynner å bli ferdig med Heptageniane i mitt Trysil-prosjekt. Her er bilder av og imitasjonstips for Heptagenia Fuscogrisea http://www.rakkenes.com/portfolio-item/heptagenia-dalecarlica-and-sulphurea/
    10 poeng
  2. Mar Lodge Partridge M2 #2/0 flyhooks.org/partridge/m2-heavy-salmon-single
    8 poeng
  3. Jeg har ikke noe særlig å bidra med i diskusjonen rundt forbedring av Fluefiskesiden. Der har jeg ingen kompetanse. Men det jeg kan si er. Fluefiskesiden har en sjarm og identitet som jeg føler meg veldig knyttet til. Hvis det gir noen mening. Jeg har vært medlem siden 2005 og leser jevnt og trutt det som postes året gjennom. I perioder deltar jeg også aktivt i de ulike trådene(skal prøve å delta litt mer slik at aktivitetsnivået holdes oppe). Jeg er også medlem av diverse fluefiskegrupper på Facebook. Disse gruppene føler jeg ingen tilhørlighet til. Det skrives mye, men det er sjelden jeg setter meg ned for å lese. Gruppene er preget av uinteressant chatting. Disse gruppene er mer noe jeg sjekker innom hver dag av ren (u)vane. For meg er Fluefiskesiden(snakker da først og fremst om forumet) perfekt. Ingenting er som å sette seg ned med kaffekoppen en tidlig morgen å lese gjennom nye rapporter fra likesinede sjøørretfiskere. Her er det mye god info og muligheter for å lære en masse.
    3 poeng
  4. Jeg tror det er lurt at vi som medlemmer bidrar til å øke aktiviteten på forumet, ved å legge ut rapporter og tips, og være flinke til å bidra med positiv informasjon og tørre å innse at vi har ulike fremgangsmåter og preferanser. Det er mange veier til Rom, og man trenger ikke alltid ha rett, eller å finne feil hos en man ikke er enig med, muligheten for at flere har rett er til stede, og det bør skape positiv debatt og gode meningsutvekslinger. Klarer vi å være flinke til å øke aktiviteten, så har de som drifter siden et mer levende forum å selge inn til nye brukere ved stands på ulike arrangementer. Det er mye kompetanse her inne, og klarer vi å få fremmet denne, så tror jeg det vil være muligheter for å tiltrekke seg flere. En ting som jeg savner på forumet, eller ser på som en mangel er at mange gode gamle tråder mister sin verdi ved at bilder blir borte, og linker døde. Da faller mye av meningen med mange meget gode og informative tråder bort. Er vi flinke og prøver å formidle vår fiskeglede via forumet så tror jeg flere vil melde seg på. Jeg er såpass naiv at jeg håper positivt engasjement avler mer positivitet og flere bidrag. Den ene 200 grammeren man klarte å lure som satt prikken over i`en i en ellers bra tur hvor man nøt sola i lyngen og bare hadde det topp er i hvert fall historier jeg ikke blir lei av å høre om.
    3 poeng
  5. For min del leser jeg ffs nesten utelukkende på Tapatalk på mobilen. Selv om det er stort rom for forbedringer i tapatalk funker det bra. En god miks mellom aktivt forum og arkiv. Web-løsningen unngår jeg hvis jeg kan.
    2 poeng
  6. Enig med siste taler når det kommer til ffs vs div facebook grupper. Så tror og håper jeg at aktiviteten tar seg opp når sesongen tar til. Blant de innleggene jeg personlig liker best er de rene tur rapportene som tar for seg turen som helhet med både nedturer og oppturer, samt alle merkelige hendelser man kommer ut for som fluefisker. Mange gode historier her på ffs. Her skal jeg prøve å bidra mer i sesongen som kommer.
    2 poeng
  7. Uten å gå inn i en lang polemikk om definisjonen av responsivt design må jeg langt på vei si meg enig med Rakkenes. Jeg tror allikevel at poenget ikke er teknologien man bruker for å oppnå den effekten man er ute etter. I min tid som interaksjonsdesigner brukte jeg ofte noe vi kalte psykologisk regnskap. Poenget er et valgene dine ofte er basert på hvor mye arbeid du opplever at du må gjøre (opplevd investering) kontra hvor mye du opplever at du får igjen (opplevd gevinst). De reelle verdiene spiller ingen rolle utover bidraget til opplevelsen. Det vi må slåss med er funksjonaliteten og enkelheten man opplever i dagens "sosiale medier" (egentlig apper). Disse appene har funksjonalitet som er veldig spisset (og brukertestet) mot akkurat det de fleste vil. Det er sikkert veldig subjektivt, men de egenskapene har ikke plattformen vår. Vi kan gjerne kalle det responsivt, men innenfor de tekniske rammene plattformen har så kan det aldri matche funksjonaliteten i Facebook, Twitter, musical.ly, Snapchat osv. Nå må dere misforstå meg rett - dette er ikke en kritikk mot valget av plattform eller driften og forvaltningen av den. Den har noen styrker og svakheter akkurat som de andre ovennevnte. Husk at dette også er et regnskap. Folk vil krabbe nakne over Finnmarksvidda hvis de opplever at gevinsten er høy nok. Så også på web. Så vår streben må både gå på å gjøre plattformen enklere og mer brukervennlig og på å produsere innhold mange nok er motivert for å se. Og her tror jeg vi er framme ved det jeg prøver å oppnå med innlegget. Det å lage (forbedre) en plattform er svært krevende og er ikke noe jeg tror vi bør begi oss ut på. Vi må begrense oss til å velge den standardplattformen som passer kravene våre (egentlig kravene til de vi vil skal lese det vi skriver) best mulig. Jeg kjenner ikke markedet godt nok til å si om ip.board er den beste løsningen for oss eller ikke. Det andre vi kan gjøre - og som er det vi må fortsette å konsentrere oss mest om - er å produsere innhold folk vil ha. Og hvis folk vil ha mindless dribble så må vi bestemme oss for om vi skal gi dem det eller om de heller skal gå det et annet sted. Uansett så er det vi som er folk. Hvis vi vil bli fler så må vi gjøre noe med selve innholdet og/eller tilgjengeligheten av innholdet. Innholdsdelen er ganske lett. Vi må dele mer av det som opptar oss. Teknodelen er like lett. Vi må gjøre den enklere/bedre. Denne forenklingen / forbedringen er implisitt. Å tro at plattformen man har valgt er god nok er omtrent det samme som å si at vi kan legge ned patentkontoret fordi nå er alle oppfinnelser oppfunnet (dette ble faktisk foreslått en gang). Da vi ikke kan drive utvikling selv må vi heller vurdere oppgraderinger av eksisterende plattform eller utskifting. Å tro at dette er en kritikk mot de som forvalter den eksisterende er en grov misforståelse.
    2 poeng
  8. Vi var ute en tur i går for å hive noen reker i stigende vann i Mosseområdet, Temperaturen lå på en hel plussgrad og vinden var så godt som fraværende. Januar kunne ha vært værre værmessig, men det ble ingen kontakt med den sølvblanke i dag. Derimot kroka jeg en flyndre på grundt vann, Elisabeth sin første fisk på flue var i sin tid ei flynde, selv har jeg hatt tilgode å fange flat fisk på flua. Alt i alt en fin tur. Grått vær, men veldig deilig å være ute, våren er i anmarsj. Tenkte vi. I dag snør det. Go figure.
    1 poeng
  9. Jeg har ei cross s1 4er og liker den godt Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
  10. En Vespertina klekker , her på tmc 112 tr #15 men har brukt den mest på 102y # 17 . Har brukt denne i mange år og den har gitt meg myyyye glede :-)
    1 poeng
  11. Her binder jeg en artig liten sak som gir en livlig profil i sjøen, Splayed Shrimp, eller sprikende reke om du vil. I enden av videoen ligger en liten fremvisning av hvordan reka ter seg når den treffer vann, her snakker vi liv og røre i hvert inntrekk.
    1 poeng
  12. Spesielt det siste halvåret har jeg ikke vært noe flink til å dele sjøl, men jeg fatter alikavæl ikke at folk heller velger å sitte på facebook og dele erfaringer i laaange innlegg. Innlegg, informasjon og kompetanse som til slutt bare ender opp i tåkeheimen, som det meste annet på en såpass uoversiktelig plattform... Jeg synes dessuten at diskusjons og skrivedelen av forumet bør åpnes for alle igjen, betalende eller ikke betalende. Jeg betaler gjerne den tohundrelappen i året uansett, og det trur jeg også mange andre er villig til å gjøre. Så kan man evt heller flytte begrensningene til et annet område, hvis det skulle være nødvendig. Friskt blod blir sjelden feil i en slik sammenheng, så det vil bidra til å øke mangfoldet, trur jeg.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...