Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/18 in all areas

 1. Denne flua her har jeg jobbet litt med og tilpasset mengde materialer etter hvordan jeg ønsker den skal gå i vannet. Kom til slutt frem til en sammensetning som gir god bevegelse og svømmende gange. Jeg liker kontrasten mellom hvit og rosa/oransje i halen, og med to grizzly fjær og et par strå pearl krystal flash blir kroppen kul under vann. Kaninzonkeren i front er spunnet i løkke, men den blir mørkere våt enn hva bildene tilsier. Øynene er heavy nok til å jigge flua, men ikke så tung at den blir jævlig å hive med. Balansen der er viktig for meg. Årets første sjøørret smalt på denne dykkeren sist helg, og det var en kubbe på 1.5kg. Rå start på en ny fiskesesong.
  2 points
 2. Ja, den svømmer med kroken opp. De øynene er slike tunge "dumbells" som vekter flua godt som en clouser.
  1 point
 3. Hver gang jeg ser en bindebeskrivelse finner jeg ut at det fortsatt er en del materialer jeg mangler Så da ender jeg opp med å improvisere med det jeg har, denne reka av craftfur og litt marabou ble jeg ganske fornøyd med, utrolig simpelt!
  1 point
 4. 'Oppfølgeren' til den i forrige post
  1 point
 5. Endelig fått prøvd meg litt på jiggy! Nå føler jeg at bindinga begynner å gi fine resultater, og boksene er ikke så langt fra fulle
  1 point
 6. Ble noen i Molde også etter inspirasjon fra Bjørnar på fb. Liker å bruke litt rødt i mine. Mustad C49S str 14 med Hends kulehode.
  1 point
 7. Blir noen flere myggpupper. Håper disse vil fungere!
  1 point
×
×
 • Create New...