Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      1 144


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 596


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. juni 2019 i alle områder

  1. Litt usikker på om lappinga av g-tex buksa var vellykka, la jeg i vei i går med flytering og ei neoprenebukse av god gammel årgang (!) Etter en times kjøring var det bare å pumpe opp flyteringen og iføre seg årgangsbuksa. Og det må sies: Til flyteringsfiske er neoprene et utmerket valg. Litt varmt i går, men det gikk. Det var ikke så mye insekter i går som væreldingen skulle tilsi, men resultatet ble ikke så ille likevel. 2x400, 2x500, 7 hg, 8 hg og 1 kilo. Svart flyvemaur #14, Gosling og Vulgata Spent Spinner var det som ga resultat i enden av fortommen.
    9 poeng
  2. Var ute sist søndag og fikk go-følelsen med en gang da jeg var oppe ved vannet i 10-11 tiden. Det var en del bugs i lufta som svirret rundt, som vespertina-spinnere, vårfluer, mygg og annet småtjafs. Man kjenner liksom på seg at det blir bra fiske, i det minste en del aktivitet på fisken, men det skulle vise seg å egentlig bare bli dårligere og dårligere utover dagen. Det tok seg bittelitt opp på ettermiddagen da en del vulgata-spinnerne dukket opp, men regnet kom rett etterpå og de forsvant ganske så kjapt da. Uansett, da jeg hadde rigget klar stengerne så måtte jeg jo bare prøve noen kast, og da det ikke var noe vaking på gang kastet jeg litt med mini-zonker i en vik hvor jeg har fått fin fisk før. Det tok ikke så veldig lang tid før jeg fikk fisk. Jeg dro zonkern inn ganske så fort og umiddelbart etter landing slik at jeg så den helt i overflaten 15-16 meter ute. Og jeg så fisken ta den, nesten som i et vårflue-take Skikkelig boff! I og med at den ikke fikk det vanlig streamer-rykket siden halve fisken var over vann da den tok, klarte jeg ikke å skjønne hvor stor den var med en gang. Men det viste seg at det var en finfin ørret på 1,3kg. Tok noen mindre ørreter også etterpå på tørt, og det morsomste var faktisk å kjøre en 600 grams ørret på den nye NT8 stangen i klasse 4. Kjentes som en 2 kilos Som sagt så ble det ikke sånn kjempeaction denne dagen, selv om det føltes som det skulle bli det med en gang.
    3 poeng
  3. Dro tilbake igjen tirsdag. YR meldte 4 sekundmeter sørlig. Det betyr moderat klekking og ikke altfor sær fisk. Det viste seg at YR bomma med iallefall et par sekundmeter og fisket blåste bort. Jeg lå an til årets første blanking, men redda meg rett før jeg pakka sammen med en liten 28 cm. Men mest fornøyd var jeg kanskje over at jeg ikke hadde fått flua i bakhodet, øret eller liknende. Vind inn fra høyre når man er høyrehendt er ikke helt risikofritt. 28 cm / 220 gram = k-faktor 1,00 Rottungen har absolutt en del småfisk og noen utsetting er heller ikke i år påkrevet. Om man på død og liv må sette fisk der, burde man begrense det til 50 stykker og fettfinneklippe. Da kan man etterhvert få en indikasjon på hvordan det fordeler seg med settefisk og villfisk i vannet. Men jeg har vel ikke noe særlig tro på at man velger den løsningen....
    1 poeng
  4. Wolly Bugger eller Zonker?
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...