Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      653


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 145


  4. simen corneliussen

    simen corneliussen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      509


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. jan. 2020 i alle områder

  1. Sånn omtrent... da er jeg oppe i rundt 30 Ismopupper til kommende sesong totalt med det jeg har fra før av. Hater å lage dem, elsker å fiske med dem. Perfekt i Rena nattestid når man ikke ser noe særlig av flytene sine.
    4 poeng
  2. Gjennoppliver gammel tråd! Fikk noen ryper av fattern og frakken ble selvfølgelig beholdt som bildemateriale. syns disse er skikkelig kosefluer å binde:)
    1 poeng
  3. Kommer vel an på hvilken og hva slags type elver man fisker i og ikke minst hva slags type fisk. Liker man å fiske harr, absolutt. Fisker man stort sett ørret i litt større elver med glattstrøm, klart vann og sky fisk så er de vel ikke det som redder dagen.
    1 poeng
  4. Kult! Det er fisk under vann! Selv brukte jeg litt av sesongen på dette i fjor, og er ganske gira - og har brukt mye tid og litt penger på stæsj. For eksempel syns jeg filmene til Devin Olsen og Lance Egan - Modern Nymphing osv - var vel verdt en kikk. Teknikkene de beskriver fungerer helt greit her hjemme og. I sesongen 2019 landet jeg bl.a. harr på 750g og ørret på 500g på denne måten. På ingen måte kjempefisker, men akseptabelt den første sesongen syns jeg. Det som tar mest tid for meg er kaste/fiske-teknikk og taktikk. Det er mye som skal falle på plass for å få et bra flyt, å se at nymfene er dypt nok - under hovedstrømmen, se takes, lede stanga i riktig hastighet foran sighteren, vinkel på sighteren.... kasteteknikk for forskjellige situasjoner... Its a new world out there. Ett tema som har vært oppe ett annet sted her, er å starte med utstyret du har eller ikke. «Standard» konkurransestang er 10’ #3, som gir en meter lengre rekkevidde (trigonometri), mer tippetbeskyttelse og mindre vekt å holde på strak arm. Takes skal sees, ikke føles, så å «teste litt» med tørrfluestanga er mer enn innafor IMO. For min del var det klart verdt det å kjøpe en ti fots treer. Blir nok flere stenger i samme «sjanger» - muligens en til allerede til våren... Vi har hatt noen tråder med tema som tangerer det siste året eller så, flere som er nysjerrig på disse tingene Jeg har lagt til noen av disse under - det er nok flere og om du leter.
    1 poeng
  5. Du får lage deg et par bombere å ha med i tillegg til Streaking. Vedder på at de lett tar ismo au.
    1 poeng
  6. Går langt innpå vidda gitt, laksen...
    1 poeng
  7. Jeg er så heldig at kona har crazy mengder garn. Og da jeg fant et nøste alpakka med denne hælige farven var det ikke bønn! Kropp av skittenoliven-alpakka, rygg av fasan, alt for tykk wire-ribb, oliven brama-hen og mørk brun squirrel-slf foran. Nå harrjævel, nå skal du til pers!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...