Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/15/20 in all areas

 1. 1 point
  Engelskmenn er ganske glad i å fiske "langline". Lewis her kjenner jeg litt og han har temmelig peiling. Er litt tips her:
 2. 1 point
  Terje Bendiksby

  Skikkelig ørretmat

  Det viste en skikkelig flygeoppvisning i hagen, langt fra et ørretvann. Disse øyenstikkerne /storlibellene, antagelig en brunlibelle, hadde vært en skikkelig munnfull for en vakende ørret.
 3. 1 point
  Nylig kom det noe fancy i norske fluebinderbutikker som heter dry fly polyyarn, fra Semperfli. Jeg vet ikke om dette er noe nytt for dere, men jeg synes det var noe stilig med det. Det flyter naturlig på grunn av sin letthet og selv om Semperfli skriver at man skal surre det rundt kroken for en buggy effekt, så tror jeg også det kan fungere som forlenget kropp på døgniser. Det er fleksibelt, men nok til at det står på egenhånd. Prøvde på en Aurivilli micro dun (jeg bestilte dette i utgangspunktet til caddis men fargen var rå). Bundet på Tiemco 212TR strl 15. Jeg liker materialet og jeg liker den "flekkete" effekten kroppen får. Det blir ikke så segmentert, men det gjør heller ikke polychenille så jeg vet ikke om det er helt avgjørende på forlengede døgnfluekropper. Tanker?
×
×
 • Create New...