Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Ørjan Pretorius

    • Poeng

      3

    • Innlegg

      187


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 09. juni 2021 i alle områder

  1. Sånn! Bytter ut Sage 2230 med en Danielsson Nymph
    3 poeng
  2. Hadde en ettermiddag/kveldstur i går for å få med meg litt vulgata i år. Svært lite vind og varmt er ikke dumt. Var jo ikke noe poeng å dra til vulgatavannet med en gang, da spinnerfallet bestandig starter veldig sent. Dro derfor innom et lite tjenn, for å få tiden til å gå. Der var det bare småfisk som var svært ivrige i sommervarmen. Fikk en liten tass, men gadd ikke vente så lenge så jeg dro til vulgatavannet. Jeg visste at jeg kom til å sitte i bellyen i timer før spinnerfallet startet, men antok det skulle være bittelitt annet så skjedde. Det var jo litt feil. Det store vannet lå heeeeelt blikk, og hvert padletak med svømmeføttene hørtes ut som en bombe landet i vannet. Jeg padlet midt utpå vannet og la meg til rette. Spiste en proteinbar og drakk vann. Og ventet. Det var noen få fisker som så ut til å rydde utpå der. De vaket vel en gang per 15 minutt på forskjellige steder. Lurte på om jeg som vanlig skulle prøve å padle rundt etter dem, men tenkte at venting var kanskje lurere. Padlet i nærheten av der jeg hadde sett vak 10 minutter før og la ut en maur. Ventet vel i 15-20 minutter før den ble tatt. Sprek sak. Padlet 20 meter unna, og ventet mer. Vaket 10 meter fra båten etter en goood stund, og kastet samme flua i nærheten og den tok nesten med en gang. Også en spreking. Padlet deretter litt unna igjen og ventet. Etter en stund nok et vak innenfor kastehold, og jeg la igjen ut samme flua i nærheten. Denne gangen tok den ikke før hele fortommen hadde fått synket litt. Dette var en finfin fisk og den gikk rett ned mot bunnen. Langt ned, men fikk den opp i håven og årets største ble feiret med et litt lavmålt 'jesss' (var jo sykt stille utpå der). Disse fiskene ble tatt før spinnerfallet, noe som ikke startet før en time etterpå ca kl 2130-2145. Det var konsentrert på et ganske lite område av vannet så det ut som. Som vanlig får jeg ikke til dette vulgatafisket noe særlig. Masse vaking, ånkli splæsjvak og overalt. Kaster hit og dit, og lar ikke flua ligge lenge nok før jeg føler jeg må prøve en annen fisk som hørtes større ut. Helt dust. Spinnerfallet varte ca en time, og fikk en finfin fisk på vulgata mens jeg bomdro 3 stk. Disse som jeg fikk på talefot, holdt seg litt i utkanten av spinnerfallet på en måte, var i alle fall ikke fullt så mye action der.
    2 poeng
  3. Et av stedene jeg fisker gjedde er de allerede godt i gang med å legge på seg etter gyting så jeg mistenker at de har vært meget effektive i den høye vannstanden og satt til livs store mengder karpefisk allerede. Da gir de gode kamper og sinnsyke hugg. Mye fisk rundt 5-6 kilo
    1 poeng
  4. Varmen har omsider tatt knekken på is og snø i området jeg fisker og jeg var på en liten sonderingsrunde for å se om det var muligheter for ørret på tørt snart. Det var foreløpig lite aktivitet, mdn et og annet vak her og der men de fleste fiskene viste seg bare en gang så var det ikke mer å se til de. Ikke sikker på hva de tok, det var mye vind og vanskelig å se. Inne i en rolig vik var det er fisk som var oppe i nærheten av meg. Tett på kanten rett ved noe vegetasjon. Jeg la ut en svart klekker og til slutt så rullet den rolig over flua og årets første på tørt var et faktum ble en kort men fin fight før den fikk returnere. Det er fryktelig uvant å gå fra fortom på 0,70 til gjedde og over på 0,14 og klasse 3, men jeg klarte å tre flua, og timet et rolig tilslag bra. Ikke verst, er ikke alltid årets første brunørret på tørt går sånn. Godt å være i gang!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...