Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Testicular Momentum

    Testicular Momentum

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      116


  2. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      659


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. juni 2021 i alle områder

  1. Nå trenger jeg ikke fiske ørret med #7 stanga lengre. Håper å få fuktet sakene før jeg drar opp i femundsmarka i Juli, har jo et par småunger som driver morra til vanvidd i blant. Var til og med 40% avslag på stanga og greier.
    2 poeng
  2. Vil dele en flue med dere som for min del har fisket veldig bra i år. Den er en kreasjon som er litt basert på klassiske daddys, Runes mini-daddy, bibio og litt div. Jeg har lagt den ut i stillevann's tråden. Den har jeg herved døpt til Step Daddy. Den bindes på følgende måte: buet krok strl 14, tvunnet polygarn i fargen brun. Bruker 1/4 av en standard bredde polygarn. Vinger bundet inn av kinesisk nakke, her hentet inspirasjon fra Runes daddy. Så bindes inn ben av fasanfjær med ett til to ledd, tre ben på hver side. Binder så inn en svartfoam bit bakover, så lager jeg en dubbing løkke foran den, surrer naturbrun CDC fremover, her også hentet inspo fra bl.a Rune sin daddy. Legger foamen frem og over så den splitter CDC'en og dytter fibrene på undersiden. Lager hode og en sighter med oransje foam som er mindre enn den svarte. Fisker den som bibio (hehe), danseflue, daddy eller attraktor. Fisken har tatt den hver eneste tur nå, selv uten masse daddy, dansefluer i lufta og til tross for aktivt beiting på mygg. Rett og slett en god allround flue som flyter meget godt, synes godt på vannet og holder godt. I tillegg tvinner den ikke fortom til tross for 6x. Edit; Ved krokøyet ser det litt crowded ut med foamen. Dette har en hensikt, og det er at jeg vil ha litt foam stående opp ved krokøyet som blir som en slags plog. Den lager veldig mye liv på vannet når den stripes. Hittil har en flue holdt over 10 fisk.
    2 poeng
  3. Å fiske etter stokker som står opp fra bunnen er klart suboptimalt.
    1 poeng
  4. Den var skikkelig fet, tror jeg skal kopiere den altså. Mangler kanskje bare oransje foam og fasanfjær med ledd. Også navnet da, kjempe artig. Om jeg ikke får fisk kan jeg holde den opp å skrike til den "You're not my real dad!"
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...