Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/21 in all areas

 1. Bra resonnement det Jarle. Rib av pearl krystalflash er ikke dumt i det hele tatt. Jeg har alltid spinnere og duns med den type rib for fiske på kvelden. Og det er jo som du sier etter kl. 20-ish at vi gjerne knyter på spinnere.
  1 point
 2. Runar Dankel

  God jul

  God jul og godt nyttår alle sammen. Takk for et år med utrolig mye engasjement og gode svar. Jeg har lært utrolig mye og begynner å forstå at jeg ikke engang bet hvor lite jeg egentlig kan. Men det er jo gøy! Fikk stang og snelle til jul, så nå har familien skjønt hvor gøy jeg synes fluefiske er. Til og med fått testet stanga og dratt opp to små sei. Og mistet flere fisk som jeg tror var SØ pga hvor mye action det var. Så takk til alle som har hjulpet meg i gang med denne reisen inn i fluefiske verdenen.
  1 point
 3. Svigerfar hadde i en bisetning nevnt at han hadde bundet litt laksefluer før. Men jeg hadde ikke forventet dette:
  1 point
 4. Har du 2 farger typ: Rusty Brown og Rusty Orange så kommer du veldig langt. Rusty brown er da litt som flyrite nr 28. Den kan du ha til ymse baetis og annet som blir litt mørke. Krok 14-18. Så Rusty Orange kan du bruke flyrite nr 18 som heter det, den er ok til aurivillii, ignita, dalecarlica.. Krok 12-18 på denne. Ha gjerne noen få på krok 10 også.
  1 point
 5. Aldri over i sjøen! Liten, søt knært på drøye to hekto i håven i dag. Tok på "Hololoppa". Vindstille og nydelig dag ute. Litt forsiktig vaking i vika før vannet var på sitt laveste. Da ebba det helt ut. Ellers enig i at kasting med 7'ern i sjøen versus 4'ern i marka er to ulike verdener. I dag kunne jeg fint brukt en femmer i sjøen siden det var vindstille.
  1 point
×
×
 • Create New...