Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Daniel L

    Daniel L

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      183


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  4. Kjell Grønningen

    Kjell Grønningen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      57


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. mai 2022 i alle områder

  1. Da falt valget på en customutgave av Oakley Holbrook XL med Prizm Shallow Water Polarized glass. Tro kopi av @Roaas sine briller, så da kan vel dette bare bli fullklaff! Takk for deling av erfaringer og tips.
    2 poeng
  2. Jeg har solbriller med styrke og progressive glass. Det ble jo svindyrt. Forrige gang valgte jeg veldig mørke glass, og da så jeg nesten ikke noe når det ble litt overskyet. Så nå har jeg valgt mere brunlige glass og det er mye enklere å bruke dem hele tiden. Skulle gjerne i stedet hatt fotokromatiske glass, men fikk vite at de ikke funker i en bil (siden bilens ruter tar mye uv-stråler), så gikk ikke for det. Men skulle kanskje tatt det uansett for bruk utenfor bil. Er det noen som har fotokromatisk og kan si noe om hvordan det er å bruke som vanlig brille OG solbriller? Funker det inne og ute helt fint? En ting som jeg synes er greit med dyre vs billige briller er at man uansett tar mye bedre vare på briller som koster litt. Legger dem i eske, pusser dem med skikkelig klut etc. Holder i alle fall automatisk mye lengre bare pga det. Kvaliteten ER bedre, ikke minst passform som nevnt over.
    1 poeng
  3. Det er svært sjelden jeg får noe som helst i april. Men i går kveld greide jeg faktisk å lure opp en mørk liten krabat på tre hekto i Paddetjern i Østmarka. Og det er et vann jeg har slitt med i alle år. Den tok en bille i størrelse 16. Og det på det første kastet. Plopp, og der satt den! Heldigvis slutter man aldri å glede seg over å få seg en ørret, uansett størrelse. Det er jo det som er drivkrafta. Selve fangsten. Om størrelsen betyr noe? Så absolutt...så ærlige må vi vel være. Men akkurat i går var en særdeles mørk skogsørret på snaue tre hekto det denne lett tilårskomne karen trengte etter en alt for lang vinter. Definitivt balsam for sjela. Og bedre skal det bli!
    1 poeng
  4. Jeg fisker en del på Hardangervidda. Lar vaderne ligge hjemme. Ikke ofte jeg har savnet dem. Sekken blir lettere og man blir mer mobil. Er det en fisk man ikke når, er det bare å leite videre. Fluevalg på fjellet er ofte ganske enkelt og har sjelden opplevd at fisken blir selektiv. For min del så er en cdc-caddis festet i fortommen 80% av tiden. Innimellom må man dykke ned i myggboksen eller finne frem en bibio, men fisken er opportunistisk på grunn av den relativt korte sommeren i fjellet (er i hvertfall min teori). Spør du meg, høres det ut som du har tilstrekkelig med mønstre på planen. Så gjelder det bare å binde opp nok av hver. Liker selv å ta høyde for at jeg har nok av hvert mønster til å kunne fiske med det samme hele turen. Jeg bruker #5 på fjellet. Det funker i overraskende mye vind. Jeg har selvfølgelig to stenger og to sneller i tilfelle uhell. Får fint plass til flere stenger i en tube. Ellers prøver jeg å ha med meg minst mulig utstyr. Kan bli mye å holde styr på.. For meg er det viktigste rådet å ikke gro fast på et sted. Dersom det blåser mye på dagen, bruker jeg morgen og kveld til fiske og tiden i mellom til forflytning. Da er det greit med lett sekk og gode sko. God tur.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...