Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      659


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


  3. Daniel L

    Daniel L

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      183


  4. Runar Dankel

    Runar Dankel

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      401


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. mai 2022 i alle områder

  1. Starta stillevann sesongen her forleden sjæl. Da var myggpupper og maur hard valuta. Ble en søt en. Var sprek som bare det. VID_20220508_203052.mp4
    3 poeng
  2. Og med dette åpner jeg årets "elv- og bekkefiske - 2022" tråd. Samtidig årets første på tørt for meg, og at jeg i tillegg lurer den på en Rhodani imitasjon gjør euforien hakket drøyere enn om det var på mygg, i alle fall for min del. Det er noe helt spesielt å bedrive tørrfluefiske med døgnflueimitasjoner etter vakende fisk 28. April. Den tok på flyt nr tre, etter at jeg måtte justere lengden litt. Hadde noia for å skremme den... En Baetis Rhodani i grå toner var medisin, tilslaget satt og jeg ble nok litt kram. Hele denne gledelige opplevelsen ble foreviget med @Daniel L. Takk for trivelig tur, guiding og samvær!! Den veide neppe et gram mer enn 250g. Den var perfekt.. Hvis noen lurer på om det var lov å fiske der før 1. Mai, så er svaret ja.
    1 poeng
  3. Jeg har brukt Smith Optics de siste sesongene og er fornøyd! De har noe slikt som Chroma Pop + og veldig mye teknologi. Polarisering er en selvfølge på slike, men det interessante er vel hvor bra polykarbonat/plast har blitt i forhold til glass. Veldig god skarphet i de jeg har hatt. Har hatt et par med grå linser som het Drake. Disse var gode til solforhold. På mine Castaway, og senere Guides Choise har jeg hatt kobberfarget speilglass, som egner seg bra til det meste. Er utrolig sugen på et par slike Low Light Ignitor som brukes på dager med lite lys og utover kvelden.
    1 poeng
  4. Denne lille karen ville ha marginata gitt!
    1 poeng
  5. Takk for turen ja! Da er sesongen 2022 igang... Slutten på april har vist seg fra en gavmild side for min del. Har vært ute tre turer den siste uken, og har fått oppleve baetisklekking på hver tur, samt at enkelte fisk har vist seg i overflaten. Noen har også blitt lurt av diverse imitasjoner som har klekket inne på binderommet i løpet av vinteren.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...