Gå til innhold

Nils

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nils

  1. Vidar Paulsen på Bios er mannen..
  2. Har en slik Aj Thramer para 15..De skal være ganske like orginalen. Kan sikkert få tatt noen bilder av den hvis du lurer på noen detaljer som du ikke ser på nettet. Nils Ottar
  3. Nils

    Bærfis

    En grønn "Jassid" kan være rette medisin her. Da disse billene ligger dypt i filmen. Bytt ut junglecoken med en grønn hønefjær med litt lakk og "indikatorprikk".
  4. Min favoritt er uten tvil Gary laFontaine`s eminente THE DRY FLY. Denne må med i kista. ¨Jeg liker den fordi: Den tar opp de fleste sider av fluefiske etter vakende fisk. Fra prøv og feil metoden til adferdpsykologiske teorier om ørret. Hver setning inneholder mye informasjon, og det syntes jeg ikke er så vanlig i fluebøker..Gary hadde i tillegg til enorm viten en lun humor som kommer best frem i de orginale (engelske) utgivelsene. Anbefaler denne, og alle andre av hans titler til "fluehuer" som går litt utenfor stien..
  5. Sjekk ut Orvis Superfine, særs de med fullflex 5.5 Ellers har man jo alltids glassfiber. Nye stenger av glass er av en annen klasse enn Tjøstheimen fra 76..
  6. Brukte gammeldagse barberblader til slikt i studietida. Sakser blir fort sprengt eller sløye på sånt. Ville ikke råde å sette fyr , da herden kan gå. Samt 99% av materialene smelter fast på skaftet.
  7. Kjempesnøre!! Brukte det senest i dag under myggfiske på stille vann. Lange fine kast med god presentasjon. Bruker stort sett dette i klasse 3 og 4. Funker best for meg på litt rolige stenger, type Sage LL og Scott G.Bruker det også til cane, der er det sinnsykt. Bedre fiskesnøre har jeg alldri brukt. Trenger ofte smøring, men verdt hvert øre. Nils
  8. Dette var trivelige gjensyn. Husker dine artikler i jakt og fiske godt Staffan. Leste disse om og om igjen.(hadde man bare brukt like lang tid på leksene..) De slitte bladene forsvant desverre under flytting, men husker fortsatt; "glasskula", "verre enn verst" og ikke minst en steinfluenymfe, der en tannpirker danna formen. Noen som husker disse? mvh Nils Ottar Wiig
  9. Nils

    Teltplass ved Rena

    Hei Vi er to kamerater som stikker oppover til Rena til helgen. Vi vil antagelig fiske mest i omerådet rundt hengebroa. Er det noen som har tips om en fet teltplass der omkring? Gjerne ett sosialt sted..
  10. Nils

    Etter 15 år....

    Gratulere med fin fisk og bra satsing. Tærer på tolmodigheten når en må fiske seg gjennom hundrevis av små ørret og abbor.
  11. Grandes fluefiske har noen av disse tiemco tusjene. Selv har jeg brukt Roman Moser sitt sett, men disse er egentlig ikke å anbefale, da fluene mister kjapt fargene i vann. Alternativet blir å fiksere fargene med lakk eller lim, men dette er jo ikke noen gunstig løsning for vinger og andre myke materialer.. Nils
×
×
  • Opprett ny...