Gå til innhold

Fiskertom

Members
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Vanskelig å svare på, da jeg ikke helt kan huske sist jeg knærta en fisk........
  2. Payne er trivelig.. Har blitt lagd flere 100 på de formene! Husk at den er relativt bløt i bunnen så det er viktig å kompensere for hulbygginga. Vil anbefalde en litt kraftigere stang for å få fullt utbytte av hulbygging. #5 el. 6 8' + Når det er sagt så er 100 en trivelig liten stang
  3. Takk igjen. Gutta på Sweetgrass sitter på ekstremt mye kunnskap så det blir jeg som kommer til å lære...mye. Skal prøve å komme med litt info og greier etterhvert, men er usikker på hvor mye i forhold til reklame o.l.
  4. Takker gutter! Har rett i det, Oddbjørn. Var der på et slags jobbintervju........ Jeg tar i mot bestillinger, Raymond. Mine stenger starter på 6500,-. Sweetgrass starter på $ 2000 Skal prøve å holde kontakten med venner og andre kjente fluefiskere.........
  5. I og med at jeg selger en del utstyr for stangbygging har jeg fått en del feedback fra folk, folk som har stenger i bestilling hos meg og andre, som lurer på om jeg skal slutte å bygge. Jeg har absolutt ikke tenkt til å slutte. Det er faktisk det stikk motsatte! I midten av september så flytter jeg til Montana, USA for å jobbe for Sweetgrass Rods. http://www.sweetgrassrods.com/ Da blir det litt mere ordna forhold enn det har vært de par siste åra. Northern Lights Bamboo kommer fortsatt til å bestå og jeg vil fortsatt lage stenger med den samme filosofien som jeg har hatt. Samtidig vil jeg takke alle som jeg har møtt og blitt venner med og synes en del folk kan komme på besøk! Et ydmykt bukk Thomas Simarud Northern Lights Bamboo
  6. Jeg hadde blitt trist og lei meg hvis mine venner på Nordisk måtte stenge pga av at alle skulle bestille fra Usa. For dere som bruker bl.a. Jarle & Bjørnar og Grandes gjelder vel det samme. Hadde blitt jævlig fett den gangen $ stiger og det er ingen butikker igjen i Gnore. Det var et slagord en gang som het "think globally, act locally".... Det gjelder fortsatt.
  7. MEEGET godt innlegg og veldig ærlig fra en som er i bransjen. Legg dere første avsnitt på minnet folkens. Det er slik bransjen for de store aktørene fungerer. for de så handler det ikke om kjærligheten til fluefiske, kun om å spise eller bli spist.
  8. Erik, du har sikkert rett i mye av det du skriver, men det er et problem; hvem selger? Bortsett fra SA har jeg ikke sett noen av de i sjappene. Jeg har vært godt fornøyd med Stroft. Den er slitesterk, sterk og den blir ikke rynkete når jeg knyter. Rio er det stikk motsatte.
  9. Fiskertom

    flytemiddel?

    Jeg bruker CDC-olje og gel på alt. Nå bruker jeg ikke hackle da. Gidder ikke å ha 100 bokser med greier......
  10. Jeg liker en #5 i 8' til 8' 6". Rolig og dypere aksjon. Det hender jeg bruker en 7' 9" #4. Ikke fordi det er noe poeng, men fordi den er jævlig god. Foretrekker gjerne en longbelly line. Liker også å ha masse backing (godt over 100m), ikke fordi jeg trenger det, men det gir ekstra trygghet. Stroft er et must. Det samme er CDC-fluer.
  11. Gjelder alle med snellefeste i tre og mest de som ikke er stabilisert, deriblant Sage og Northern Lights Bamboo (som er mine stenger). Og så får vi tåle at det kommer kritikk:)
  12. synteter funker bra. Tre sveller, også de stabiliserte, men i mindre grad. Til gjengjeld så er de stabiliserte tyngre og ser litt plastikkaktige(Winston f.eks). Så skal du ha et håndtak og snellefeste som er max. funskjonelt så veldger du syntetinnlegg og burlkork(tungt). Personlig så velger jeg ustabilisert tre og vanlig kork. Burl synes jeg ikke passer på bambus
  13. Ha ha! Det var supersmart! Jeg driver å skifter snellefester og kork på stengene til kompisene mine hele tida og som du sier så er det stort sett et helvete å få greiene av. Spesielt på Winston. De fester for at det skal sitte. På Diamondback og Sage detter det av under fiske så de går greit.
×
×
  • Opprett ny...