Gå til innhold

stianstakan

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Selv om han ødela seg selv de siste årene med plastisk kirurgi så vil han alltid bli huska som den svarte pop legenden! Hvil i fred Jacko!
  2. Er det samme Micke vi snakker om, Blomberg? Jeg visste ikke at han hadde gitt ut en kaste-DVD. Det er jeg veldig interessert i, hvor kan man få tak i den? Jeg snakker om Michael Mauri, en av de bedre tyske fluefiskerne som jobber i guideline. Han som er på videosnutten jeg la ut fra youtube. Det er altså han som har en trick-kast video.
  3. stianstakan

    stenger

    Noen som har testa lts stengene? Har testa x1 tohånds og x3 tohånds. x1 var en ekstremt god stang, trolig bedre enn noen av loomis stengene jeg har testet. (etter min smak hvertfall). Hører at x3 enhånds skal være en veldig god stang i forhold til den lave prisen, har hørt det er en meget god førstegangs stang.
  4. ganske så fett det der ja har aldri testa så vet ikke hvor vanskelig det egentlig er.. Men Michael er ganske skilled til å kaste med stanga også, både en og tohånds. Anbefaler de som er gira på å lære seg forskjellige trick - kast å kjøpe dvden hans. Bra gjennomgang av mange forskjellige kast.
  5. Kanskje man bare skal la stanga stå igjen hjemme?? Or not Tøft fordi!
  6. stianstakan

    stenger

    Du mener ikke lts?
  7. Heisann Andre! Nå fisker jeg hovedsakelig laks, men den må settes ut igjen til tider den også.. Jeg bruker aldri hov, tar alltid fisken i spolen. Er det større sjanse for å skade den da? Mister veldig sjelden fisken bare for å nevne det..
  8. WF line? Det ble jeg ikke mye klokere av..?
  9. Loop long distance? Hva er det? Skyteline? Skyteklump?
  10. vadere for barn? hørtes skummelt ut.. er vel kanskje lurt å vente til small passer ?
  11. Den snella var lekker Pris? ps. kult bilde!
  12. stianstakan

    Kasteteknikk

    Godt mulig det er mange som sliter med for mye bruk av håndledd, har personlig aldri hatt det akkurat det problemet. Men har uansett mer tro på at stangføringen på bakkastet er feil hvis lina ikke vil legge seg langt nok bak. Viktig med en konstant bevegelse som går bak-bak-opp med riktig kraftbruk. Når jeg tidligere hadde problemer med lina på innkastet var det enten at stangbevegelsen var for rykkete eller at jeg ikke førte stanga langt nok bak eller hadde den lille bevegelsen opp på slutten av innkastet. Men selvfølgelig kan det være mange ting som spiller inn her, varirere nok mye fra person til person.
×
×
  • Opprett ny...