Jump to content

Asle.Martinsen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Asle.Martinsen's Achievements

 1. Gratulerer til vinner! Gøyal quiz Eirik. God fiskepåske!
 2. 2016 sesongen var helt rævva for min del. Bruker mye av sommeren ved Sandvikselva etter smålaken og sjøørreten der. Blei bare en smålaks. Det var så lite vann at mesteparten av fisken gikk ikke opp før etter sesongslutt. Skal prøve litt mer med små ørretfluer denne sesongen skjønner jeg. Når man ser laksen står i hølene på lavt og klart vann. Takk for inspirasjon.
 3. Flott artikkel. Snart på tide jeg kommer meg ut og får trena litt igjen kjenner jeg.
 4. Har selv en EikreFly 9fot #5 av den myke typen og den helt toppers å dælje streamere i ferskvann og innaskjærs med. Bare de er bundet lette nok kan de være store som fy. Jiggy på 7-8 cm er ikke noe problem. Bruker selv vanlig SA GPX med 8 ft polytipper eller gamle SA Stillwater glassline (Intermidiet) den også med polytipp hvis jeg skal dypere.
 5. Var ute en liten tur i går. Sunray shadow med upside - down dobbelkrok setter seg ikke fast på grunna. Fins de noen andre godfluer som annet enn jiggy som er opp ned?
 6. Hør på Sveinung. Mye bra som ikke er Orvis og. En ny GL Rsi koster heller ikke mye med enn en brukt helios/hydros og er helt rå. Sjekk evt ut denne. Hadde jeg ikke hatt en dullion sjøstenger hadde jeg gått for denne.
 7. Den virket litt stiv og treg. Den var bedre i elva. God rygg til å kjøre smålaks med. 10 ft er litt langt å fiske i sjøen med. Har en 9,6 ft Eikrefly og en 9,6ft Orvis Clearwater II i #7 som er så godt som like og er litt dypere i aksjonen. Hydrosen er nok nesten mer en europeisk #8 stang. Antakelig er hydros og helios 9ft #7 stenger populære. For de er umulige å få tak i brukt..
 8. Bare en liten uke siden en Airflo skagit switchklump på latterlige 23gram landet i postkassa og i dag var det en GL compactklump som ramla inn. Bare 2-3 mnd igjen til sesongen begynner. Så har nok til til å tilpasse dem.
 9. Var en tur ute langs det indre Askerlandet i kveld. Masse torsk som beita børstiser, men så ikke snurten av prikkefisk. Men kjempeflott å være ute i måneskinnet. Var mye isflak som drev ut fra de dype bukter. Veldig lavt vann.
 10. Har no gammel SA fluorcarbon jeg kjøpte på Destination Fishing en gang i tiden. Like god den dag i dag. Fyller på med Rio eller Egor FC når det går tomt. Ellers går det i Stroft og Rio på vanlig nylon..
 11. Har en Hydros 10ft #7 som jeg ikke ble helt venn med. Brukte den litt i sjøen og litt etter smålaksen. Kan sikkert klare å kvitte meg med den til en fornuftig pris. NB! Kjøpt i USA i henhold til garanti..
 12. Var en flott messe som vanlig. Fikk kosekasta litt med GL RSien og den var
 13. Er det Helios 1 eller 2 det er snakk om? Og er det SW versjonen med fightingbutt? Må bare få inn litt julegratsiale så dukker nok opp et seriøst bud. Trenger en stang til litt lettere laksefiske når det er lite vann. #5ern min er litt spak.
×
×
 • Create New...