Gå til innhold

Syftis

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Har ikke mistet trua helt enda. Flott, du får ha god tur!
  2. Jeg har nylig flyttet til Bamble og er så vidt i gang med å prøve å gjøre med kjent i vanna rundt om. For som du sier er det fryktelig lite informasjon å finne om det. Hører en og annen prater om fine ørretvann i Bambleskævvane, men har ikke lyktes med å finne noen av dem.. Enda.
  3. Gikk en tur og kikket for et par uker siden, isen lå i fluesonen unntatt i det bredeste partiet med striere strøm. Sto en kar der ute i elva også. Ivrig! Oppstrøms i markområdet var det åpent for de som interesserer seg for den slags.. Om isen er gått er det store muligheter for jeg tar meg en tur i helgen.
  4. Syftis

    Fiskebil

    Korrekt, en kamerat har kjøpt seg en 99-modell Hilux for 105 lapper. I mine øyne er dette galskap, den er langt fra noe glansmerke og relativt sliten, rusten og fæl.. Men igjen så er jo Hilux kjent for å holde godt og være ekstremt holdbar, både pris-, og kvalitetsmessig.
  5. Syftis

    Instagram?

    Syftis Ikke stort å hente enda, men det kommer!
  6. Syftis

    Fiskebil

    Akkurat dette jeg er ute etter Mye gode innspill, ser det er mang en mulighet!
  7. Syftis

    Fiskebil

    Er på let etter en bil som går like bra til lands som til vanns og lufta med! Men litt seriøst også; Er på utkikk etter en bil som tåler noen røffe turer rundt om i landet. Ikke for stor, ikke for liten, i form av at det skal være plass til litt histen og pisten! Per i dag kjører jeg en Kia Ceed 2011, allerede etter noen mnd fant jeg ut at DETTE ER INGEN FISKEBIL(!). Tenkt litt på en Pick-Up, men forferdelig stygg med hard-top og, i mine øyne, upraktisk uten. Skummelt å stable utstyr til randen, men også skummelt å stroppe stangetuier ol.. Touran/caddy-typ, kanskje? Forslag til en rølpebil som tåler noen røffe grus-, og eventuelt traktorveier! Hva kjører dere a, guttær?
  8. Velkommen i gjengen, fortapte alle mann.
  9. Da er tider virkelig inne, til uka kommer vel godværet også.. Ikke stor som holder meg igjen
  10. Hørte rykter om en SØ tatt i Grenlandsområdet på 2,2 proppfull av børstemark. Er børstemarken virkelig i gang med svermingen sin allerede? Årets første tur er enda ikke tatt, venter på den perfekte dagen(men vil den noen gang komme?)
  11. Syftis

    Fiskebil!

    Og jeg som trodde en Partner hold lenge...
  12. Skal du til Tinnhølen midt juni så kan det være du trenger ski. Veien åpner til 1 helg i juli. Vil tro du kan kjøre inn torsdag 28. juni, vi kunne det i 2007! Er du heldig er vannene oppe langs land. Da kan stor fisk være inne på grunnene for "å varme seg" Kan være det er bedre fiske syd på vidda (Haukeligrend-Haukeliseter) Du får ta en titt på DVDen "fjellfiske" Dvd heter "Fluefiske til Fjells". Ja, hvis tur blir så tidlig som midt i juni, så fisk i i stille vann i bjørkebelte rundt vidda. Mygg og små døgniser. Fortomstr. 0,15. Kjempe!
×
×
  • Opprett ny...