Gå til innhold

henrik97

Members
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av henrik97

  1. henrik97

    Nettbutikker

    tusen takk for alle svar her ! Ja, de har en del på MX-Sport Kvadrat, men føler det er veldig mye de ikke har
  2. henrik97

    Nettbutikker

    Hei. Jeg lurer på om dere har noen gode tips til nettbutikker som selger fluebindingutstyr. Har noen lokale fiskebutikker, men disse er veldig dårlige på fluebinding... Jeg tenker da spesielt på utstyr til laksefluer. Lurer også på om noen har tested SSS dubbingen til Guideline, og hva dere synes om denne? Er den god eller bedre enn andre dubbinger, og eventuelt hvilke andre anbefaler dere? Takk på forhånd
  3. kan en av dere legge ut et bide av denne flua ?
  4. Hei. Jeg har bundet fluer i et par måneder nå og tenkte å binne litt laksefluer. Det er ganske dyrt med utstyr og siden jeg bare er 16 år har jeg ikke så mye penger til å kjøpe nye ting. Er det noen som har noe gammelt billig hår og fjær de vil selge eller gi bort? Har et sett, men det er mest til ørretfluer.
  5. Hei. Den blir solgt over hele landet, men mest i fiskebutikker som har flueutstyr naturlig nok. Vi fluefiskere er en smal gjeng, men vi er ganske mange allikevel Om de ikke har filmen i lokalbutikken din, så si at de skal ta inn filmen, og be de kontakte meg for bestilling. Be de sende mail til glassklart@thetroutbum.com så ordner vi det. Det skal jeg gjøre ! gleder meg til å se den !
  6. blir den solgt over hele landet, eller bare bestemte steder ? Ser ut som en fantastisk film!
  7. http://www.taimen.com/no/no/product/taimen-large-al-fly-box_5318/92605 Bestilte denne her sammen med noe annet utstyr. Synes den er veldig grei og koster kun 60kr. Det er fjærmekanisme i lokkene. Jeg har den med 6 rom. Går ikke så mye større fluer en #12 i rommene. Alt i alt en veldig grei og fin boks.
  8. Dette så fantastisk ut nico ! Må prøve dette en dag. Du har ikke tilfeldigvis flere retter du kan legge ut? Selv liker jeg å ovnsbake fisken med smør, peppermiks og sitronsaft. Kokte poteter,gulrøtter og gjerne stekt paprika/vårløk som tilbegør sammen med skya fra fisken
  9. litt off topic. Er ny på fluefiske. kjøpte min første stang og snelle i fjord, men hva er poenget med å ha mange sneller? Er det bare for hobbyens skyld og at det er kjekt å ha forskjellig, eller er det en grunn til å ha forskjellige ? Snella er vel ikke så viktig på ørretfiske ?
  10. Ja det er åpne vann. Kanskje litt sent svar, men isen er gått
  11. er det et alternativt material å bruke som vinge ? har ikke bundet så lenge, begynte i vinter så jeg er ikke så god på hva som kan brukes til hva. Takker for svar. Henrik
  12. Hei. Er det noen av dere som har bindebeskrivelse/oppskrift på Pålsbu flua ? finner den ikke noe sted. Heller ikke så mange som selger denne.
×
×
  • Opprett ny...