Jump to content

Micr

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Micr

 1. Hei er Vision Glassic solgt?
 2. Hei. Jeg har som andre i dette forum sikkert har, tilgang til vildt og fugl. Hvordan behandler man f.eks. nakker med fjer og hjorteskin så hår kan bruges i fluebinding? Er det noe som betaler sig? Har fisket med flue et par år men er helt fersk i fluebinding. Endel av materialerne koster jo en del og jeg tenker det kan betale sig på flere måder at være selvforsynende? Takker for svar.
 3. Noen som ligger inne med spole til Lamson guru 2?
 4. Hei. Med mit arbejde er jeg ca. En gang i året på en hytten i i området nordvest for sølensjøen, jeg har været der to gange nå og begge gange prøvet med flue i sølna elven der og fått et par små harr og mort. Elva ser veldig bra ut med varierte partier men har ikke klart og få noe større fisk eller ørret på plasserne som eller ser veldig lovende ut. Er rett motiverer for å finne større fisk som burde være der. Fisket har vært i start september, hvor sik og ørret fra sølensjøen vel burde begynne trekke op i elven for gyting? Nogen som kender området og har nogle tips? Jeg har endnu ingen erfaring med å fiske fjellvann men vurdere litt å satse på det i stedet, nå som jeg skal op dit sist på uken. Er det vært et forsøk å vandre en tur over fjellet og prøve et par vann. I såfall hvilken fluer skal det satses på? Håper nogen har innspill og ideer, finner ikke mye på nett om forholdene der. På forhånd takk.
 5. Takk for gode svar. plejer selv å slenge vadebukser, sko, håv osv i en større sekk frem til vannet om jeg må sykle eller gå et stykke. Så det blir vel stort set bare til å ha med ut i vannet og evt. Drikke og en snack om jeg beveger mig bort fra bilen, leiren. Tenker en slingpack er litt mere praktisk ift. Linekurv når den skal med og at en Sling kanskje sitter litt høyere enn en hip bag. Men ville gjerne hører mere erfarne sine vurderinger. Ser Patagonia atom Sling er på bud nå, men simms sin versjon av slingpack er jo endda en mulighet. Må kanskje bare stikke ut til butikken og prøve dem og se hva jeg kommer hjem med.
 6. Hei. Ønsker å kjøpe en bag som rummer det essensielle utstyr unner vade fiske + litt ekstra. Fiske litt i sjøen, i marka og en tur i blandt til en elv. Så kunne tenke mig en allround god løsning. Gerne vanntett så man kan have telefon, kamera og annet safe. Har sett på blant annet patagonia sling pack atom, og simms hipbag dry creek. Men dett er min føste kjøpt til formålet så vet ikke helt hvad jeg egentlig trenger? Hvad er folks favoritter her og hvorfor? Takker for svar.
 7. Kunne være intraserret. Hvilken stand og pris?
 8. Mange tak. Jeg følger med ;-)
 9. Om de ikke er borte betaler jeg gjerne frakt til Oslo. En relativt fersk fluefisker kunne godt bruke lidt lesestoff.
×
×
 • Create New...