Gå til innhold

Fluefiske workshop - hjelp oss å tenke litt høyt......


Gjest Terje Refsahl

Anbefalte innlegg

Gjest Terje Refsahl

Lørdag 28 april og søndag 29 april har vi i Hedmarken fluefiskeforening tenkt å avholde en GRATIS flluefiske workskhop hvor vi håper å tiltrekke oss fluefiskere fra fjern og nær.

Tanken er at vi disse dagene skal ha flere foredrag og muligheten for folk til å teste stenger og prate fluefiske med andre likesinnede.

Vi har leid en stor hytte helt nede ved Mjøskanten ved Brumundal ca 10 minutter utenfor Hamar. Det finnes 8 soverplasser på hytta samt at vi har fått tilatelse til å sette opp lavoer og telt ved siden av hytta. Her kan man campe gratis denne helga hvis man tar med seg lavo/telt.

Det er også meget god plass til å teste fluestenger der nede ved Mjøsas bredd.

Siden workshoppen er på et tidspunkt hvor en ny sesong er rett rundt hjørnet så vil fokuset være på fiske i Norge. Vi jobber nå for å skaffe interessante foredragsholdere til denne helga.

Det vi så langt vet er at Vidar Steimler kommer til å holde foredrag om bygging av canestenger med påfølgende mulighet til å prøve noen av hans stenger etter foredraget.

Vi ønsker også å ha et foredrag om det å fotografere på fisketur da fluefiskere stadig blir mer opptatt av naturfoto. Derfor ønsker vi å få til et foredrag rundt det å ta bilder når man er på fisketur. Her kommer vi antakelig til å gjøre avtale med en norsk fotograf og Nikon ambassasør ved navn Roger Brendhagen som ryktene sier skal være veldig dyktig. Roger vil også ha med seg Nikon utstyr til utprøving. Her er en link til Roger sin fotoblogg:

http://rogerbrendhagen.blogspot.com/

I tillegg er det gode muligheter for at Erik Eikre blir med oss denne helga og at han har med seg flere produkter fra sitt sortiment som vi kan få teste disse dagene.

Det er også gode muligheter for at Guide Line vil være representert med produkter som vi kan få testet denne helga.

Vi jobber nå med å sikre oss noen flere foredragsholdere og håper vi skal kunne få med noen kjente personligheter fra fluefiskemiljøet i Norge.

Det er også viktig å understreke at denne workshoppen vil bli GRATIS for alle som ønsker å være med. Det skal ikke koste deltakerene ei krone å være med på workshoppen, og alle foredrag og andre aktiviteter dekkes av foreninga vår.

Målet vårt er å få til en kombinasjon av gode og spennede foredrag samt mulighet for å teste utstyr og ikke minst møte likesinnede til hyggelig sosialt samvær. Forhåpentligvis kan vi kanskje også tiltrekke oss noen nye fluefiskere denne helga og det ville glede oss i HFF veldig.

Som sagt så jobber vi med å skaffe kjente og dyktige foredragsholdere og vi har mange navn på papiret så vi både håper og tror at vi skal kunne spikre iallefall to kanskje tre foredragsholdere til i tillegg til de vi allerede har nevnt.

Så til det vi lurer på:

Er en slik workshop interessant for dere som bor et stykke utenfor Hamar/Brumundal, og hvor mange kunne tenke seg å ta turen til Brumundal (10 min utenfor Hamar) denne helga for å være med på denne happeningen?

Hva må til av innhold etc på en slik workshop for at dere skulle finne det verdt å reise hit for å være med på workshoppen den siste helga i april?

Vi vil sette stor pris på alle innspill i sakens anledning.

Hedemarken fluefiskeforening

Terje Refsahl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredrik hoffmann

Høres meget interresant ut Terje !

Kan døgnfluas nymfestadie være noe å fokusere på ?   ;D

Seriøst. CDC som tema er alltid interresant for meg i alle fall. ikke lett å ha kontroll på den dritten... Men dæven som det fisker !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Det blir også mulighet for fluebinding utover kvelden etter foredragene er ferdig. Går an å lage noe lignende som arrangementet nå i Mars.

Det må nok spesifiseres at fluebindinga ikke har hovedprioritet denne helga og at det legges opp til mulighet for fluebinding lørdag kveld etter at vi er ferdige med programmet for dagen.

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Takker for innspill så lant og vi tar mer enn gjerne flere. Vi er veldig interessert å høre hvordan

interessen er fra rundt om i det ganske land, for vi håper jo at en GRATIS happening med spennende foredrag og mulithet for å teste utstyr samt å treffe likesinnede vil være av interesse slik at folk setter av denne helga til dette.

Det er som sagt gode muligheter for overnatting både i hytta og i lavo/telt utenfor hytta.

Vi tar gjerne også imot forslag på foredragsholdere og tema, men ønsker primært å holde oss til

fluefiske i Norge med tanke på at sesongen er like rundt hjørne.

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Vi har nettopp spikra et fotoforedrag ved Nikon ambassadør og naturfotograf Roger Brendhagen :D

Tema vil bli noe sånt som:

Med kamera på fisketur (mer utfyllende innhold kommer om ikke lenge)

Link til Rogers fotoblogg er lagt til i mitt første innlegg i denne tråden.

Roger vil også ta med seg masse Nikon gadget til beskuelse og utprøving.

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

meget intr. Terje  ;D

Godt å høre, Roy Ole.

Håper flere av ffs medlemer vil finne arrangementet interessant nok til å ta turen til Brumundal den siste helga i april.

Vi har selvfølgelig full forståelse for at det ikke er helt lett å svare på om det er aktuellt å delta så lenge programmet ikke er helt klart enda. Vi håper derfor å kunne ha et ferdig program for workshoppen i løpet av de nærmeste ukene og vi tar mer enn gjerne imot forslag på tema og foredragsholdere fra dere her inne på fluefiskesiden.

Hedemarken fluefiskeforening

Terje Refsahl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Da kan vi med glede infomere om at vi har sikret oss Andreas Fismen til å åpne

vår workshop Lørdag 28 april.

Hva Andreas Fismen skal ta for seg får dere vite om en stund når programmet vårt er endelig spikret. Vi kan iallefall love at det blir noe både nybegynnere og garvede fluefiskere vil kunne ha stor glede av.

I mellomtiden må dere leve i spenning til ferdig program er klart :D

Vi kommer til å legge ut en flott presentasjon av programmet for helga 28 og 29 april straks alt er på plass.

Vi er iallefall strålende fornøyd med å ha sikret oss Andreas Fismen til å åpne ballet, og gleder

oss allerede veldig til dette :D

Skulle det være noen som ikke vet hvem Andreas Fismen er så sett dere ned å se TØRRFLUELANDET filmene så vet dere hvem han er :D :D

Vi håper fortsatt at folk kunne tenke seg å ta turen til Brumundal denne helga, da det kommer til å bli en herlig blanding av spennende foredrag, testing av utstyr og sosialt samvær med masse fluefiskeprat rett før sesongen er i gang :D

Hedemarken fluefiskeforening

Terje Refsahl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...