Gå til innhold

Fiske på TV-Romerike


Flemming

Anbefalte innlegg

Heisann... :D

 

Ser det er mange fra Romerike her.. :smt023

Det har startet en TV-serie med korte episoder om forskjellig fiske i vårt nærområde. Dette er et samarbeid mellom bl.a. GERO Sportsfiske, Elbe og TV-Romerike. Disse går hver onsdag på TV-Romerike, men går også i reprise morgenen etter, og litt "her og der" for å fylle opp mellom programmene. Hver episode varer bare 7-8 minutter, men det er fordi hver episode bare er filmet fra én enkel dagstur.

 

Foreløpig har det vært én episode om havabborfiske i Oslofjorden og én om fiske i Romeriks-marka med sluk og mark. Neste episode derimot er om fluefiske i stille vann på Romerike. Der vil du se meg gjøre en tapper innsats for å få fisk under årets hitills dårligste fiskedag for tørrfluefiske (typisk det når man har med kameramann... :evil:) . Det var ikke et vak å se hele dagen, selv om vannet lå speilblankt, men det finnes alltids en sjanse.... laugh.png' alt=':lol:'> laugh.png' alt=':lol:'> Gruer meg til å se hva de har klippet sammen på TV..... :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gamle klipp kan forresten sees her :

 

http://www.rb.no/tjenester/tvromerike/

 

Klikk på TV-Romerike banneren, velg dato (onsdager som har vært er 17.8 og 24.8 ), og velg så program på rulle-indexen nedenfor tv-ruta. Tror filmene herter; "Der myggen biter" og "jakt og fiske"...

 

Det kommer også jaktprogrammer fra Romerike i samme serie til høsten...

 

God fornøyelse ! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm.. ja, ja. laugh.png' alt=':lol:'> Linda fra Tv-Romerike klarte jo å klippe sammen en koselig liten sekvens fra den ellers så "magre" fisketuren.

 

 

De som ikke har TV-Romerike kan se klippet her:

 

http://www.rb.no/tjenester/tvromerike/

 

Klikk på TV-Romerike banneren, velg dato 31.8 (de andre episodene ligger på 17.8 og 24.8 ), og velg så program på rulle-indexen nedenfor tv-ruta. Episoden heter; "Der myggen biter"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...