Gå til innhold

hjemmeside for flotte hodeplagg for fluefiske........


Gjest staffan@epost.no

Anbefalte innlegg

Gjest staffan@epost.no

forklar deg litt nøyere Aron.... er det å velge et annet hodeplagg enn cap det samme som å falle utenfor normene i samfunnet..... jeg synes at cap heller symboliserer at man er livredd for å skape egen intigritet, alså svak som menneske.  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra spøk til "alvor"; hvis vi bruker type hatt til å bestemt fastslå hva som faktisk befinner seg under den, så er vi på ville veier.

Vi har vel alle hørt uttrykket "mann for sin hatt". Det vitner om en med karakter, uansett hva slags hatt som sitter på.

Jeg tenker at Staffan kan ha rett i at valg av hodeplagg "kan" være med på å definere oss som personer med stor integritet, men det akkurat motsatte kan også være tilfelle, altså totalt fravær av det samme. Integritet kan ikke vises gjennom en hatt, det vises i handling.

Vi legger obersten til hvile.

Jan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

stilfult i forhold til disse Simscapsene som får folk til nærme seg HVPU reformen. Det hadde forresten vært tøfft om sims hadde kommet med en skikkelig sixpence..... og sett hva som hadde skjedd da,,,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er parykker for de som har svart belte i fluefiske  (OBS må har fisket i minst 30år)

https://www.temashop.no/kostymer--tilbehør/parykker-c-224-1.aspx

Håhåhå denne skal jeg kjøpe ;D ;D ;D

https://www.temashop.no/parykk--stor-svart-p-317-c-224.aspx

Da skal det bli liv på skoleavslutningene og den årlige ekstremt tragiske gatefesten med alle de imbesile psykopatene av noen naboer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har sett flere kule cap'er på ebay, men veit det er lett å gå på en smell med tanke på passform. Har ett par caps slash håndvesker liggende som ikke sto til forventningene. I butikk kan man prøve, men så er pris igjen da..

Kjøper dere cap'er og luer på nett eller i butikk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den fra felleskjøpet skal du ikke undervurdere. Den blender godt inn blandt buskene langs vannkanten, har bøylig og vanntett plastbrem, sitter som et skudd på skallen osv  ;)

Neste år blir det denna. mest for å holde bjørnen i Rendalen på avstand, men også fordi den er kul og skiller seg skikkelig ut.

[attachimg=2]

post-1295-13949893849814_thumb.jpg

post-1295-13949893850187_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...