Gå til innhold

Facebook


Atle L

Anbefalte innlegg

Gjest Terje Refsahl

Nå må dere ikke lage en unødvendig sak av dette da. Jeg var sikkert dum som stakk fram hodet mitt og sa ikke alle likte.

Jeg gjentar en gang til. Dette var ikke et angrep på noen eller noe. Jeg har heller ikke mistet sansen for humor. eller ønsker kun å ha seriøsitet. Det trengs ikke egenmoderering eller kommentarer om dette i andre tråder. Jeg er både tykk og tykkhudet, så jeg tåler det. Men det er da vel ikke nødvendig.

Jeg ønsker både høy temperatur og et stort glimt i øyet, men da med normal folkeskikk og gjensidig respekt. Å si beklager når man trekker det langt etter noen glass med brunt i koppen hjelper også. Vi erfarer jo stadig vekk at de kveldene det har blåst mest på toppene, har ting løst seg i fortrolighet etter en telefonsamtale. Å kommunisere på nett kan faktisk være krevende - spesielt når det også deltar anonyme. Man vet rett og slett ikke hvem man prater med. Jeg er lærer. Opplever hver uke situasjoner som oppstår pga av kommunikasjon på nett.

Når det gjelder de som har trukket seg, er det vel disse som helst er best i stand til å si fra hvorfor de gjorde det. Ikke vi andre som er her? Vi kan tillegge dem så mange motiver vi ønsker. Noen ganger er det sikkert de som trekker seg fra FFS som er problemet, eller har gråtekonementalitet som Tom mener. Andre ganger kan det jo også tenkes at det er noen av oss andre som er problemet.. I alle fall er det kun vi som er igjen som kan forsvare synet.

Vel . jeg håper dette var mitt siste innlegg på denne tråden-

Nok et meget godt innlegg, Bjòrnar <<l

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Nå som Nye Fluefiskesiden er på lufta, så er det jo interessant å observere hvor lite aktivitet det er på enkelte Facebook-grupper. Det kommer meg også for øre at flere av de seriøse fluefiskerne/bransjeekspertene som var så lei av off topic-kommentarer og utidig humor på FFS nå krangler så busta fyker på Facebook (helt uten innblanding fra oss som lett går off topic, så da er det vel blodig alvor i det minste - om noe så viktig altså, som fluefiske, herunder  brennbare temaer som blant annet "krokvalg". Tør jeg foreslå at enkelte bør legge fluefiske litt til side innimellom og ta seg en tur ut i frisk luft?  ;)  ). 

 

Kanskje var det ikke så dumt å la diskusjonene gå i et breiere fora der også folk med litt distanse og selvironi til fluefiske kunne være med å myke opp kantene, gjøre det hele litt mindre farlig, kanskje til og med mer trivelig og på mer eller mindre subtilt vis understreke at fluefiske tross alt skal være moro? Jeg tror Fluefiskesidens styrke er blandingen av nye og nysgjerrige med gamle ringrever, samt mange midt i mellom og en del helt talentløse. Der noen diskusjoner er for de viderekomne, mens det aller meste er for oss glade amatører som fanger opp litt etterhvert, sånn i passe doser. Ser lyst på fremtiden til FFS likevel, jeg. Det er her massene vil være å finne, ikke i såkalte ekspertgrupper på FB.   8)

  • Lik 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Er ikke med i så mange grupper på FB, kan du gi meg tips? Syns det er alt for lite action her inne nå så jeg må ut å krangle litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Kanskje var det ikke så dumt å la diskusjonene gå i et breiere fora der også folk med litt distanse og selvironi til fluefiske kunne være med å myke opp kantene, gjøre det hele litt mindre farlig, kanskje til og med mer trivelig og på mer eller mindre subtilt vis understreke at fluefiske tross alt skal være moro? Jeg tror Fluefiskesidens styrke er blandingen av nye og nysgjerrige med gamle ringrever, samt mange midt i mellom og en del helt talentløse. Der noen diskusjoner er for de viderekomne, mens det aller meste er for oss glade amatører som fanger opp litt etterhvert, sånn i passe doser.

Tror du har et veldig godt poeng, Jørn.

Når fluefiske, enten det er ute ved elva eller på et nettforum, går fra å være noe som utelukkende er moro til noe alvorstynget, hvor det ikke er rom for å gjøre eller ta feil, er det slutt på moroa og sjarmen med det hele.

Ser ofte eksempler på at iveren etter anseelse, og det å fremstå som en autoritet inad i miljøet tar helt overhånd, og jeg lurer på hvor gleden over fluefiske ble av ?

  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Facebook er fint det. Men er ikke organisert på en slik måte at det rekker forum til knærne en gang. Føler behov for å komme med en stor posjon skryt til alle som bidrar og har bidratt på fluefiskesiden. Om jeg gjør et søk i google på noe fluefiske-relatert, så kan du være ganske sikker på at et av de beste treffene svært ofte fører meg inn hit. Og dersom innholdet ikke ligger her direkte så er det ofte tips og linker om hvor du finner det du leter etter. Fantastisk.

Ikke alle tråder er fryd og gammen men jeg tar gladelig litt offtopic og tredve sider med ERN med på kjøpet om jeg sitter bittelitt klokere tilbake etterpå. Noen tråder tar jo fullstendig av og da er det er jo bare å finne fram cola og potetgull mens man leser. Underholdning i seg selv.

Hadde det ikke vært for litt real drahjelp fra lokale guruer her jeg bor, en solid dose pågangsmot OG alt jeg har lært på fluefiskesiden så hadde jeg aldri i verden kommet meg opp på et akseptabelt nivå av kunnskap til å nyte denne fantastiske hobbyen.

Vi har vel alle våre kjepphester. Og skulle jeg ønsket meg noe så var det enda flere tur-rapporter fra vårt langstrakte land. Gjerne med bilder. For alle de tusenvis av kunnskapsrike menneskene som er registrert her inne er jo på ekstremt mange tusen fisketurer. Og jeg er sikker på at mange av disse opplevelsene hadde passert glatt som porno hos de fleste av oss. Håper på saftige fiske-historier fra sesongen 2014. Vi vil ha mer :) Snart er våren her igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...