Gå til innhold

Match the Hatch - Gudbrandsdalslågen


MariusØ

Anbefalte innlegg

En kollega og jeg tok turen til øvre del av Gudbrandsdalslågen, . Etter en 3 timers kjøretur, ankom vi like før kl 10, og så frem til en lang og fantastisk dag i elva.

 

Da vi kom var været bortimot perfekt, men elva var litt stor.  Vi kjørte litt langs en grusvei for å orientere oss litt, og etter bare et par minutter så vi en finfin fisk så vi bråstoppet og hoppet i vaderne. 

 

Vi ble i elva i 11 timer og hadde en fin men forsåvidt frustrerende dag ;) (Kom litt vind etterhvert som gjorde det umulig å se fisken, men den la seg til kvelden, så vi i det minste kunne se masse vak)

 

Kort sagt, så krydde det av insekter, både mygg og døgnfluer, stort sett hele dagen og vi så massevis av kilosfisk som vaket, men gjennomgangstemaet for dagen var altså at vi la ut fluer av forskjellige slag, bare for å få se at fisken gikk opp og tok noe annet en 3-5 meter unna våre. 

 

På kvelden var det helt vakbonanza , mens våre fluer forble helt urørte. 

 

Vil tro at vi rett og slett bommer på fluevalg her. Er det noen her som har erfaring i området, som kan dele litt tanker om fluetyper og størrelser som egner seg her?

 

Vi er klare for revansje ;)

Endret av MariusØ
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...