Jump to content
DanielF

Nordmarka

Recommended Posts

Jeg og noen kompiser skal en tur ut i Nordmarka eller noe i området! Vi er på jakt etter ørret! Størrelse har ikke alt å si, vi er bare glad om vi får noe! Er det noen som vet om noe bra vann som ikke er så alt for langt å gå fra parkering? Og ja evt parkeringsplass til bil. Håper på svar for en nybegynner entusiast!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Jeg har vært lite i Nordmarka, men da jeg har vært der har vi parkert på Hakadal togstasjon og syklet inn derifra. Hva definerer du som langt? Tror at du må beregne ett stykke å gå uansett hvis du skal i Nordmarka, men jeg er Nordmarka-rookie så ta det med en klype salt. Forstår jeg det riktig så huser mange av vannene ørret der, så om ikke størrelse betyr allverden så er det bare å finne ett vann du liker og sjekke det ut fra kartet. 

God tur! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puttene langs veien som går fra Movatn og videre in over mot Øyungen (disse er omtalt her tidligere) har ørret det er mulig å komme på talefot med. Noen bra myrer med rom for baksleng osv. Øyungen har jeg opplevd som kilen, men det er jo fisk der - flytemyrer med noen stokker osv på øst-siden. Som TM sier over - fisk overalt! Disse områdene er folksomme selvsagt, men er mulig å finne en fisk likevel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...